به گزارش نفت دیلی، کویت در نظر دارد برنامه اکتشاف نفت در بخشهای فراساحلی خود را ظرف دو سال آینده آغاز کند.
بدر العطار، مدیر امور برنامه ریزی شرکت نفت کویت (کی او سی) اعلام کرد که این کشور عضو سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) ب عنوان بخشی از برنامه های افزایش تولید نفت خام در نظر دارد برنامه اکتشاف در بخشهای فراساحلی را از سال ٢٠١٧ میلادی آغاز کند.
وی افزود: کویت با وجود افت شدید قیمتهای جهانی نفت خام، برنامه های سرمایه گذاری خود را ادامه می دهد و در نظر دارد در مجموع روزانه ٧٠٠ هزار بشکه نفت خام به ظرفیت تولید نفت خام خود در بخشهای خشکی و فراساحلی بیفزاید.
مدیر امور برنامه ریزی شرکت نفت کویت به مناطق فراساحلی دارای ظرفیتهای اکتشافی اشاره ای نکرد.
بخش عمده نفت خام کویت هم اکنون از میدان بورقان، دومین میدان بزرگ نفتی جهان برداشت می شود، اگر چه این کشور نیز از یک میدان فراساحلی در یک منطقه مرزی مشترک با عربستان سعودی تولید دارد.
العطار گفت: کویت در نظر دارد ظرفیت تولید نفت خام خود را تا پایان امسال از رقم کنونی روزانه سه میلیون و ١٥٠ هزار بشکه به روزانه سه میلیون و ٥٠٠ هزار بشکه برساند که این هدف شامل برداشت نفت از منطقه مرزی مشترک این کشور با عربستان از میدان الخفجی نیز می شود.
یک منبع صنعتی کویت هفته گذشته به رویترز گفت: کویت تا پایان امسال برای جبران افت تولید خود به دلیل تعطیلی دو میدان نفتی، به طور میانگین روازنه ٢٥٠ تا ٢٧٠ هزار بشکه نفت خام به تولید خود می افزاید.
العطار گفت: کویت در نظر دارد ظرفیت تولید نفت خام خود را تا سال ٢٠٢٠ به روزانه چهار میلیون بشکه برساند و این سطح را تا سال ٢٠٣٠ میلادی تثبیت کند.