اجرای پروژه اف.ال.ان.جی اندونزی شتاب می‌گیرد

به گزارش نفت دیلی، اندونزی قصد دارد بهره‌برداری از یک پایانه اف.ال.ان.جی را دو سال زودتر از زمان پیش‌بینی شده و تا سال 2016 آغاز کند.

مدیر بخش گاز طبیعی مایع شده (ال.ان.جی) سازمان نظارتی بی.پی میگس اندونزی امروز (8 تیر) گفت: اندونزی قصد دارد پایانه شناور ال.ان.جی (اف.ال.ان.جی) در جزیره تیمور را دو سال زودتر از زمان پیش بینی شده تا سال 2016 به بهره‌برداری برساند.

آگوس ساپتو راهارددجو در حاشیه یک کنفرانس صنعتی در سنگاپور یادآور شد: زمان برنامه ریزی شده برای بهره‌‌برداری از این اف.ال.ان.جی سال 2018 تعیین شده، اما سازمان نظارتی بی.پی میگس به دنبال شتاب دادن به بهره‌برداری از این پروژه تا سال 2016 است.

بنا بر این گزارش، راه‌اندازی زودهنگام اف.ال.ان.جی اندونزی، این کشور را در رقابت با کشورهای استرالیا و مالزی برای تبدیل شدن به نخستین کشور تولیدکننده ال.ان.جی از یک کارخانه شناور قرار می‌دهد، ضمن آن که افزایش مصرف انرژی در کشورهایی با اقتصادهای بزرگ رو به رشد مانند چین و هند سبب شده است که صادرکنندگان انرژی، تولید خود را برای پاسخگویی به نیازهای این کشورها افزایش دهند.

شرکت اینپکس ژاپن در دسامبر سال گذشته پیش‌بینی کرده بود تولید ال.ان.جی از میدان گازی آبادی در بلوک «ماسلا» اندونزی در سال 2018 آغاز شود.

راهارددجو احتمال داد تصمیم های سرمایه‌گذاری برای کارخانه تولید ال.ان.جی آبادی اوایل سال آینده میلادی گرفته شود، اما شرکت اینپکس موعد تصمیم گیری در این باره را اواخر سال 2013 اعلام کرده بود.

اندونزی یک طرح اولیه توسعه کارخانه آبادی را در اواخر سال 2010 تصویب کرد.

بر اساس این گزارش، ظرفیت اف.ال.ان.جی اندونزی 2 میلیون و 500 هزار تن در سال خواهد بود؛ این رقم کمتر از ظرفیت 4 میلیون و 500 هزار تنی است که پیش‌تر برای این اف.ال. ان.جی در نظر گرفته شده بود.

شرکت اینپکس 90 درصد سهام بلوک ماسلا در استان مالوکا و شرکت پی.تی انرژی مگا پراسادا اندونزی (واحدی از باکرییا گروپ) باقیمانده سهام این بلوک را در اختیار دارد.

اف.ال.ان.جی پرلود شرکت انگلیسی-هلندی شل در استرالیا با ظرفیت تولید سالانه 3 میلیون و 600 هزار تن ال.ان.جی قرار است نخستین پایانه شناور گاز طبیعی مایع شده (اف.ال.ان.جی) جهان باشد.

اندونزی، پس از قطر و مالزی، سومین صادرکننده بزرگ ال.ان.جی در جهان است که بخش عمده ای از گاز خود را در قالب گاز طبیعی مایع شده (ال.ان.جی) و بر پایه قراردادهای بلندمدت 20 تا 25 ساله به ژاپن، کره جنوبی، چین و چند کشور دیگر صادر می کند؛ این در حالی است که صنایع اندونزی در پی کمبود گاز، دچار آسیب شده است.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد