گازرسانی به سیستان و بلوچستان سالانه ٦٦٠ میلیون دلار صرفه جویی ایجاد می کند
به گزارش نفت دیلی، گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان سالانه ٦٦٠ میلیون دلار صرفه جویی از طریق جایگزینی گاز با سوختهای مایع به همراه خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران صبح امروز (دوشنبه ٦ مهرماه) در آیین امضای قرارداد گازرسانی به این استان گفت: هزینه این پروژه ١,٨ میلیارد دلار برآورد شده است که با توجه به جایگزینی گاز با سوختهای مایع طی سه سال قابل بازگشت است.
حسن منتظر تربتی افزود: این پروژه با هدف گازرسانی به شهرهای زاهدان، زابل، خاش و چابهار همچنین نیروگاههای استان اجرا می شود.
وی یادآور شد: هم اکنون خط هفتم سراسری به طول ٩٠٧ کیلومتر از پارس جنوبی تا ایرانشهر با هزینه یک هزار و ٧٣٠ میلیارد تومان اجرا شده است.
به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در مجموع ٩٥٠ کیلومتر خط لوله و شبکه تغذیه و توزیع در شهرهای یادشده اجرا می شود.
تربتی تاکید کرد: این پروژه به روش بی او تی و سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی طی دو سال اجرا می شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ادامه داد: در حال حاضر ٤٠٠ هزار تن ورق مورد نیاز این پروژه تهیه شده و به شرکتهای لوله ساز تحویل شده است.
تربتی تصریح کرد: در پروژه گازرسانی به زاهدان هم اکنون ٣٤٠ کیلومتر مسیرسازی صورت گرفته و لوله های مورد نیاز برای ٥٢ کیلومتر از این مسیر نیز تهیه و ٢٥ کیلومتر نیز از آن جوشکاری شده است.
وی ادامه داد: مسیرسازی ١٨٠ کیلومتر از خط لوله ایرانشهر به زاهدان و طراحی سایر خطوط نیز انجام شده که با امضای قرارداد شاهد تسریع در اجرای پروژه خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اعلام کرد: با گازرسانی به نیروگاههای استان از مصرف سالانه ١,٤ میلیارد لیتر نفتگاز و ٥٥٠ میلیون لیتر نفت کوره جلوگیری می شود.