به گزارش نفت دیلی، طول خطوط لوله انتقال مواد نفتی با اجرای طرحهای توسعه ای تا پنج سال آینده به ١٧ هزار کیلومتر افزایش می یابد.
مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با بیان این که مهمترین وظیفه این شرکت، تامین خوراک پالایشگاههای نفت و انتقال فرآورده های تولیدی آنها به مراکز عمده است، افزود: هم اکنون بیش از ٦٧ درصد انتقال زمینی فرآورده و ٦٧ درصد خوراک پالایشگاهها با خط لوله انجام می شود.
عباسعلی جعفری نسب با بیان این که طرحهای توسعه ای بخش انتقال به وسیله شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران انجام می شود، ادامه داد: خط لوله دوم انتقال بندر عباس – رفسنجان به طول ٤٦٠ کیلومتر، خط لوله انتقال نفت خام سبزآب – ری به طول ٦٥٠ کیلومتر، همچنین خط لوله انتقال فرآورده آبادان – ری به طول ٦٥٠ کیلومتر،خط لوله تبریز – سلماس – ارومیه به طول ٣٠٠ کیلومتر و نایین- کاشان – ری به طول ٤٢٠ کیلومتر از جمله طرحهای در دست اجرا هستند.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرحها، طول خطوط از ١٤ هزار کیلومتر کنونی به ١٧ هزار کیلومتر خواهد رسید.
جعفری نسب با بیان محدودیتهای نقدینگی در اجرای طرحها، تامین اقلام و لوازم یدکی دستگاهها، تجهیزات و ماشین آلات،همچنین حفظ ظرفیت انتقال را مهمترین رسالت شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران اعلام کرد.
به گفته وی، با تکیه بر تلاش مضاعف بخشهای ستادی و عملیاتی، استفاده حداکثری از امکانات و توانمندیهای داخلی، همچنین انجام تعمیرات پیشگیرانه و مراقبتهای بیشتر، این وظایف تاکنون به نحوی مطلوب انجام شده است.
جعفری نسب تصریح کرد: به منظور تداوم این روند و تحقق اهداف، همچنین حفظ و نگهداری سرمایه های ملی باید توجه بیشتری به افزایش و تامین اعتبارات این بخش از صنعت شود. زیرا در قوانین هم ردیفهای خاصی برای آن پیش بینی شده است.