اطلاعات بازار گاز تـوسط سـران پـردازش می‌شود

به گزارش نفت دیلی، بالاترین مقامهای سیاسی کشورهای تولیدکننده و صادرکننده گاز برای بررسی مسائل مربوط به بازارهای جهانی گاز گردهم می آیند؛ ارزیابی ها و برآوردهای کارشناسان حکایت از آن دارد کهمصرف جهانی گاز در آینده با افزایش روبرو می شود.

محمد سعید انصاری ، امروز (دوشنبهT ٢٥ آبانماه) با اشاره به برگزاری سومین اجلاس مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی یی سی اف) از ٢٩  آبانماه تا دوم آذرماه ١٣٩٤ در تهران، اظهار کرد: سیاست خارجی ایران با دیپلماسی انرژی عجین شده است.

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی بابیان این‌که صادرات گاز پیوسته در برنامه بوده است، افزود: با لغو عملی تحریمها (با اجرایی توافق برجام) برنامه‌های نفتی و گازی ایران به دوران جدیدی وارد خواهند شد که مهمترین نشانه آن افزایش صادرات ٥٠٠ هزار بشکه‌ای نفت ایران است. اما در حوزه گاز نیز برنامه‌های افزایش تولید وجود دارد بخصوص در پارس جنوبی که بزودی شاهد گشایش ٢ فاز از این مگاپروژه خواهیم بود. بنابراین، برنامه افزایش تولید گاز، پیام روشن افزایش صادرات گاز را خواهد داشت.

این نماینده مجلس نهم، بابیان این‌که هزینه‌های مربوط به تولید، فرآوری و انتقال گاز طبیعی زیاد است، افزود: تبادل تجربه و انتقال فناوری برای کاهش این چالش، می‌تواند یکی از محورهای فعالیت کمیته‌های تخصصی اجلاس تهران باشد.

انصاری گفت: روشهای مختلف برای انتقال گاز طبیعی ازجمله گاز طبیعی مایع‌شده(LNG) ، گاز طبیعی متراکم شده  (CNG)، تبدیل گاز به فرآورده‌های مایع  (GTL، وجود دارد که گسترش فناوریها در این زمینه، مسیر صادرات گاز را برای اعضای مجمع بهبود می‌دهدT زیرا اکنون انتقال گاز از طریق خط لوله دارای هزینه است و ملاحظات مربوط به خود را نیز دارد.

عضو کمیسیون انرژی گفت: شواهد نشان می‌دهد مصرف گاز در آینده افزایش خواهد یافت. همین امر موجب اهمیت کشورهای دارای منابع خواهد شد. بنابراین، اجلاس جی یی سی اف در ابعاد مختلف دارای اهمیت است .

سومین اجلاس سران، هفدهمین نشست وزارتی، نشست فوق العاده وزارتی و چهارمین نشست گروه عالیرتبه و بیست و چهارمین نشست کمیته اجرایی مجمع کشورهای صادرکننده گاز از ٢٩  آبانماه تا دوم آذرماه ١٣٩٤ در تهران برگزار می شود.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد