به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران گفت: اجرای پروژه صاعقه گیر در کل جزیره خارک و همچنین اطفای مکانیزه حریق مخازن نفت در دستور کار این شرکت است.
سیدپیروز موسوی با اشاره به این که خسارات حوادث اخیری که برای مخازن خارک بر اثر صاعقه اتفاق افتاده ، بسیار بیشتر از خسارات حوادثی بودکه در جریان توفانهای اخیر به دیگر نقاط کشور وارد شده است، گفت: با تحلیلهایی که بر این حادثه انجام شد، به دنبال آن هستیم که مطابق با شرائط روز دنیا و تغییرات اقلیمی منطقه، پروژه صاعقه گیر را برای کل جزیره اجرا کنیم.
وی همچنین به پروژه اطفای مکانیزه آتش بر روی مخازن اشاره و اظهار کرد: برنامه اطفای مکانیزه با شروع حریق آژیر را به صدا در می آورد، تصاویر را از روی مخزن برای ارزیابی ثبت می کند و پس از آن فوم به صورت مکانیزه قبل از رسیدن همکاران اچ اس یی بر روی سطح مخزن ریخته می شود.
موسوی همچنین از جلساتی برای بهبود کارآیی سیلینگ سطح مخازن خبر داد و گفت: پس از حادثه جلساتی برای سیلینگ مخزن نیز برگزار و سازنده اصلی از کشورش فراخوانده شد و تنها سازنده ایرانی هم میهمان این جلسه بود که باعث شد یک سیستم نشت بند با توجه به شرائط مخازن تعریف شود که می توان آن را پس از ثبت به صورت توصیه به ای پی آی ٦٥٠ اضافه و پس از ساخته شدن آن را به دیگر کشورها نیز صادر کرد.
وی با اشاره به این که محدودیتهای تجهیزات در اچ اس یی باعث نشده است کارمندان شرکت پایانه های نفتی ایران ذره ای در وظایف خود کوتاهی کنند، گفت: کارمندان اچ اس یی پایانه نفتی خارک در حادثه اخیر نشان دادند که بی توجه به سمت و چارت سازمانی، با کمک و جانفشانی، از تاسیسات و تجهیزات صنعت دفاع می کنند و البته این کمک نیز به صورت سازماندهی شده و با فرماندهی اچ اس یی صورت گرفت و دیگر واحدها در نقش پشتیبان در این فعالیت بزرگ شرکت داشتند.
موسوی با اشاره به این که حضور در حلقه آتش کار بزرگی است و الزامات ویژه خود را دارد، اظهار کرد: حضور در حلقه آتش مقوله ای است که فاکتورهای ویژه ای را می طلبد.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با اذعان به این که مخازن نفت در زمان حریق همچون بمب عمل می کنند و هر لحظه امکان انفجار وجود دارد، تصریح کرد: خوشحالیم که محیطی ایجاد کرده ایم که افراد با انگیزه و دلبستگی از تجهیزات و تأسیسات دفاع می کنند و تسلیم حوادث نمی شوند.