قیمت نفت تا سال ٢٠٢٠ تغییر چندانی نمی کند

به گزارش نفت دیلی، قیمتهای جهانی نفت خام براساس پیش بینیها، تا سال ٢٠٢٠ تغییر چندانی را تجربه نخواهد کرد.

استفانو زندر، نماینده موسسه آی سیس، روز دوشنبه ( ٢٣ آذرماه) در دوازدهمین همایش صنعت پتروشیمی ایران، اظهار کرد: بازارهای جهانی نفت خام در سالهای آینده براساس پیش بینیهای انجام شده، شاهد نوسان زیادی نخواهد بود و عرضه و تقاضا نیز تغییر خاصی نخواهند کرد.

وی افزود: مازاد تولید نفت خام تا سال ٢٠٢٠ در بازار تاثیر زیادی نخواهد گذاشت و بازگشت ایران به بازار نیز نمی تواند منجر به تغییر قیمتها شود.

زندر ادامه داد: از سال ٢٠١٦ تا سال ٢٠٢٠،انتظار می رود که همچنان مازاد تولید را در میان کشورهای تولیدکننده نفت خام شاهد باشیم .

وی با بیان این که باید سرمایه گذاریهای جدیدی در صنعت نفت انجام شود، گفت: ورود سرمایه های جدید به صنعت نفت منجر به تحرک در تولید خواهد شد اما تولیدکنندگان بزرگی مانند عربستان، روسیه، عراق و ایران همچنان نبض بازار را در دست خواهند داشت.

نماینده موسسه آی سیس، تصریح کرد: بدون تردید جهان تا سال ٢٠٢٠ با کمبود نفت در بازار مواجه نخواهد بود و کشورهای تولیدکننده نفت باید برای آینده خود برنامه ریزی استراتژیکی داشته باشند.

زندر افزود: این که چقدر قیمتهای جهانی می تواند در وضع کنونی باقی بماند به تقاضا بستگی دارد؛ اما همانطور که ذکر شد تغییر جدی در بازار نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: فرآورده های مشتق از نفت خام، آینده بازارهای جهانی را تحت تاثیر قرار خواهند داد و باید گفت: محصولاتی مانند نفتا در کشورهایی مثل هند یا چین تقاضا را برای این محصول افزایش خواهد داد.

زندر افزود: تقاضا برای نفتا از سوی کشورهای مختلف در حال افزایش است و پیش بینی می شود که تقاضا برای این محصولات تا سال ٢٠٢٠ سیر صعودی خود را ادامه دهد.

وی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تقاضا برای این محصول در خاورمیانه بویژه در ایران نیز با توجه به روند توسعه پتروشیمی،افزایش یابد.

نماینده موسسه آی سیس افزود: تولید و صادرات پلی اتیلن آمریکا تا ٥ سال آینده افزایش می یابد و می تواند بازارهای جهانی این محصول را تحت تاثیر قرار دهد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد