مصرف گاز خانگی از ۴۷۰ میلیون مترمکعب گذشت

به گزارش نفت دیلی، مدیردیسپاچیتگ شرکت ملی گاز ایران گفت: با کاهش دما و ادامه این روند؛ مصرف گاز در کشور به ۶۲۰ میلیون مترمکعب رسید که ۴۷۰ میلیون مترمکعب آن متعلق به بخش خانگی است.

منوچهر طاهری افزود: برداشت گاز از منابع در روز دوشنبه هفته گذشته از 700 میلیون مترمکعب گذشت و به 715 میلیون مترمکعب در روز گذشته رسید.

وی سقوط یکباره دمای هوا در 4 روز، شدت، گستردگی و مدت سرما و به صفررسیدن دمای هوا در 20 استان را علت افزایش مصرف گاز در کشور دانست و تصریح کرد: براساس پیش بینی های انجام شده درخصوص دمای کشور بیش از یک میلیارد و 120 میلیون مترمکعب گاز در خطوط انتقال ذخیره و در مدت بسیار کوتاهی با بروز سرما مصرف شد.

مدیر دیسپاچیتگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به ذخیره سازی 2.5 میلیارد مترمکعب گاز در دو مخزن زیرزمینی سراجه و شورجه برای تامین کسری نیاز فصل سرما با توجه به پیش بینی های آینده گفت: در کشور 36 هزار کیلومتر خط انتقال فشار قوی نصب شده است که بخشی از ذخیره سازی گاز برای روزهایی که تولید پاسخگوی نیاز نیست، استفاده می شود.

طاهری، تامین نیاز گاز بخش خانگی را اولویت نخست وزارت نفت دانست وافزود: در دو سال گذشته ظرفیت تولید گاز در کشور با وارد مدار شدن فازهای مختلف پارس جنوبی بیش از 134 میلیون مترمکعب افزایش داشته است که با توجه به این اتفاق قطع شدن گاز بخش خانگی امکان پذیر نیست اما درصورت بروز آن با مدیریت بخش های صنعتی ونیروگاهی وکاهش سهمیه گاز این بخشها نیاز بخش خانگی را برآورده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه مصرف گاز در بخش خانگی استاندارد نیست، افزود: استاندارد دما در خانه ها بین 18 تا 21 درجه است اما در خانه های ما به سبب فرهنگ معماری، نوع وسایل گرمایشی و رفتار مصرفی این شرایط محقق نمی شود.

مدیردیسپاچیتگ شرکت ملی گاز ایران، افزایش هر یک میلیون مترمکعب مصرف گاز را با توجه به کاهش دما و طولانی بودن مدت بروز این سرما در کشور سبب کاهش سهمیه گاز نیروگاه های برق وصنایع عمده دانست وافزود: این اتفاق ضربه به تولید کشور و افزایش آلودگی زیست محیطی به سبب استفاده از سوختهای جایگزین در نیروگاه های برق را درپی دارد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد