توسعه آتش در پایانه های نفتی لیبی

به گزارش نفت دیلی، زبانه های آتش به ٧ تانکر در پایانه های نفتی لیبی گسترش پیدا کرده است.

آتش در پایانه نفتی بنادر راس لانوف و السیدر لیبی پس از حمله نظامیگران داعش به ٧ تانکر نفتی در این پایانه ها سرایت کرده است.

به گفته یک سخنگوی نیروهای امنیتی تأسیسات نفتی در این پایانه ها، تعداد این تانکرها در راس لانوف ٢ و در بندر السیدر ٥ عدد گزارش می شود.

علی الحسی گفت: دو تا از این تانکرها مستقیما هدف اصابت خمپاره نیروهای داعش قرار گرفتند و آتش آنها به قسمتهای دیگر این دو پایانه سرایت کرده است.

وی همچنین افزود: نیروهای امنیتی در این دو پایانه کنترل امور را در دست داشتند و تعرض دیگری از سوی داعش رخ نداده است.

هر دو این پایانه ها از ماه دسامبر سال ٢٠١٤ بسته هستند. این دو پایانه در میان شهرهای سیرت که در دست داعش است و شرق بنغازی قرار دارند.

یک مقام نفت لیبی در شرق این کشور گفته است که این تانکرها هر کدام حاوی ٤٦٠ هزار بشکه نفت بوده اند.

شبه نظامیان گروه تروریستی داعش روز دوشنبه (١٤ دیماه ٩٤) به پایانه های اصلی نفت لیبی حمله کردند و دو تن از نگهبانان را به قتل رساندند.

جنگجویان داعش با مأموران امنیتی پایانه صادرانی السیدر لیبی درگیر شدند و دو تن از آنها را در روز دوشنبه (١٤ دیماه ٩٤) به قتل رساندند.

این درگیری همچنین سبب آتش گرفتن یک نفتکش ذخیره سازی نفت در پایانه راس لانوف شد.

به گفته شاهدان عینی و مأموران امنیتی این پایانه ها در مصاحبه با رویترز، نیروهای داعش در خودروهای بمبگذاری شده به السیدر حمله کردند ولی پس از مدتی مجبور به عقب نشینی شدند ولی یک نفتکش را در راس لانوف به آتش کشیدند. این نفتکش در ٢٠ کیلومتری السیدر قرار داشت که مورد اصابت یک راکت قرار گرفت.

یکی سخنگوی شرکت ملی نفت لیبی در اظهاراتی گفته بود: این تانکر حدود ٤٠٠ هزار بشکه نفت را در خود جای داده بود که خاموش کردن آتش آن تا بعد از ظهر دوشنبه ادامه داشت.

لیبی که یکی از اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) هم هست، در حال حاضر تنها بخشی از تولید روزانه یک میلیون و ٦٠٠ هزار بشکه ای خود را دارد. این کشور از بعد از سقوط معمر قذافی نتوانسته است به این تولید دست پیدا کند. صنعت نفت این کشور و زیرساختهای نفتی آن در سالهای پس از سقوط قذافی دچار تنشهای بسیاری شده است.

پالایشگاههای لیبی عملکرد قابل قبولی ندارند و این موضوع  لیبی را مجبور می کند تا سوخت مورد نیاز خود را وارد کند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد