به گزارش نفت دیلی، بنگلادش قصد دارد چشم انداز واردات گاز از ایران از طریق هند را در صورت احداث خط لوله دریایی میان ایران و هند در یک جلسه رسمی به بحث و بررسی بگذارد.
این تصممیم در پی لغو تحریمها علیه ایران و مذاکرات میان تهران و دهلی نو بر سر ساخت خط لوله انتقال گاز از بستر دریا میان دو کشر گرفته شده است.
ناظم الدین چوهدری، قائم مقام وزارت برق، انرژی و منابع معدنی دولت بنگلادش به این رسانه گفت: جلسه رسمی برای بررسی موضوع ١٦ فوریه (سه شنبه، ٢٧ بهمن ماه) برگزار می شود.
مشاور نخست وزیر در امور انرژی و برق و وزیر مشاور وزارت برق، انرژی، و منابع طبیعی در این جلسه شرکت خواهند داشت.
یک مقام این وزارتخانه گفته است که خط لوله گاز ایران و هند می تواند برای بنگلادش سودمند باشد مشروط بر آن که هزینه های مربوط به انتقال و تعرفه های آن مشخص شود.
در این گزارش به نقل از محمدرضا مودودی که از مشاوران وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران معرفی شده آمده است که وی در سفری اخیر به داکا علاقه مندی تهران برای صادارت گاز مایع به بنگلادش را اعلام کرده بود.
داکا تریبون هزینه احداث خط لوله گاز از دریای عمان را ٤,٥ میلیارد دلار و حجم روزانه گاز قابل انتقال را نیز ٣١.٥ میلیون متر مکعب اعلام کرده که دو سال پس از امضای قرارداد آن راه اندازی خواهد شد.