به گزارش نفت دیلی، شهردار اصفهان با بیان این که احداث جایگاههای کوچک سوخت با کار بسیار علمی و دقیق اجرایی شد، گفت: کاهش آلایندهها، سرمایهگذاری و مشارکت بخش خصوصی، روانسازی خیابانها، فرهنگ شهروندی و حرکت به سمت شهری دوستدار محیط زیست از مزیتهای این طرح به شمار می آیند.
مهدی جمالینژاد، شهردار اصفهان در مراسم بهره برداری از جایگاههای کوچک سوخت با بیان این مطلب گفت: شاید این نخستین قرارداد برد-برد میان شهرداری و بخش خصوصی باشد که هر دو طرف از سود لازم بهره مند خواهند شد.
وی ادامه داد: سیاستهای مدیریت شهری در همه کشور باید به گونه ای باشد که به سمت شهرهای دوستدار طبیعت حرکت کنیم، البته این موضوع مستلزم ارائه طرحهایی است که همخوان و سازگار با طبیعت باشد.
شهردار اصفهان، درباره مزیت های اجرای طرح ساخت جایگاه های کوچک سوخت اظهار کرد: کاهش آلایندهها، سرمایهگذاری و مشارکت بخش خصوصی، روانسازی خیابانها، فرهنگ شهروندی و حرکت به سمت شهری دوستدار محیط زیست از جمله مواردی است که در این طرح لحاظ شد.
به گفته وی، این اقدام میتواند، آغاز راهی شود تا مدیریت شهری با خلاقیت و نوآوری به آنچه یک شهر خلاق و دانشمحور نیاز دارد، برسد.
جمالینژاد نیز اعلام کرد: باید در کنار توسعه سختافزاری شهر، توسعه نرمافزاری آن نیز مورد توجه قرار گیرد که با گفتمان علم محوری میتوان به هر دو آنها دستیافت و باید این رویکرد را در شهر و کشور گسترش دهیم تا بتوانیم دهه جدیدی را رقم بزنیم.
وی ادامه داد: گفتمان دانشمحوری به عنوان گفتمانی فراتر از رویکرد اجتماعی و فرهنگی شهرداری است.
شهردار اصفهان، درباره پشتوانه علمی شهرداری گفت: بدون شک راهاندازی مرکز فناوری نوین شهری باهدف توسعه فن بازارها و مرکز نوآوری و خلاقیت شهری برای تولید فکر پویا و خلاق به منظور اجرایی سازی شهری از برنامههایی بوده که شهرداری را در مسیر رسیدن به اهداف خود هرچه بهتر در طرحهایش یاری رسانده است.