بخش پایین‌دستی با همکاری دانشگاه‌ها روز آمد و کارآمد می‌شود

به گزارش نفت دیلی، امضای تفاهمنامه با دانشگاه‌ها همسو با اهداف اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان کردن صنعت نفت صورت گرفت.

علی شیرازی‌زاده، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان این مطلب گفت: تاکنون همه اقدامهای پژوهشی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای رفع تنگناهای پالایشی کشور به صورت مقطعی و گذرا بوده است.

وی با اشاره به این که قراردادهای اخیر با دانشگاه‌ا کاری بنیادین است، افزود: هدف از امضای قراردادهای جدید با دانشگاهها، تولید علم و دانش پایه با هدف بنیان‌گذاشتن دانش و فناوری جدید در دانشگاهها و صنعت نفت است.

شیرازی‌زاده اعلام کرد: تحقق این کار بنیادین سبب توسعه و گسترش دانش در دانشگاه‌ها و حضور توانمند دانشجویان در پروژه‌های نفتی می‌شود.

وی با بیان این که دانش جدید را می‌توان در مقاطع دکترا و فوق دکترا تدریس کرد، ادامه داد: حضور هدفمند دانشجویان در یک پروژه از ابتدا تا پایان، امکان و درصد موفقیت پروژه را افزایش داده و در نهایت متخصصین قابلی در این صنعت تربیت می‌کند.

مدیر پژوهش شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: امضای این قراردادها در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی، کشور را از وابستگی رها و خودکفا می‌کند و زمینه بومی کردن دانش و علوم جدید را فراهم می آورد.

وی افزود: اقدامهای ارزنده‌ای تاکنون در بخش بالادستی نفت انجام شده، اما به تازگی با امضای این تفاهمنامه‌ها و تشکیل کارگروهی از خبرگان پایین‌دستی امکان رفع تنگناها، تدوین راهکارها و ارایه دانش جدید در امور پژوهشی بخش پایین‌دستی فراهم شده است.

شیرازی زاده، برگزاری نشستهای متعدد با دانشگاههای تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان و شیراز از بهمن ماه پارسال تاکنون را از جمله اقدامهای این واحد مدیریتی برای دانش بنیان کردن صنعت نفت و تدوین دانش پالایشی صنعت نفت اعلام کرد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد