تفاهمنامه با دانشگاهها در بخش پایین دست به مرحله قرارداد می‌ رسد

به گزارش نفت دیلی، مدیر پژوهش شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از امضای قرارداد با پنج دانشگاه فنی کشور در سال ٩٥ خبرداد.

علی شیرازی‌زاده با اشاره به امضای تفاهمنامه‌های پژوهشی با پنج دانشگاه کشور در سال ٩٤ گفت: با امضای تفاهمنامه‌ها امسال در نظر داریم تفاهمنامه‌ها را به قرارداد بدل کنیم.

به گفته وی، این تفاهمنامه‌ها پارسال با دانشگاههای تهران، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، امیرکبیر و شیراز امضا شد که امیدواریم امسال به قرارداد بدل و سبب شتاب در فعالیتهای مشترک شود.

شیرازی زاده با اشاره به امضای تفاهمنامه‌ در حوزه‌های پژوهش و فناوری موافقتنامه‌ های امضا شده میان وزارت نفت و وزارت علوم، تحقیات و فناوری، افزود: بر اساس این تفاهمنامه پنج موافقتنامه در صنایع پایین‌دستی و در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران امضا شد.

وی با بیان این‌که موضوع این تفاهمنامه تدوین دانش فنی برای واحدهای پالایشی است، ادامه داد: در این بخش، نیاز دیده شد که دانشگاههای ما از کمک شرکتهای خارجی برای تدوین و توسعه دانش فنی استفاده کنند و دانشگاهها از این فرصت برای همکاری با شرکتهای دانش بنیان خارجی استقبال خوبی کردند.

شیرازی‌زاده، هدف بخش مدیریت پژوهش و فناوری را دانش بنیان کردن صنعت نفت اعلام کرد و گفت: مدیریت پژوهش و فناوری شرکت پالایش و پخش در حوزه‌های فنی و مهندسی به دنبال انتقال فناوری است.

وی، اولویت امسال شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی را بحث امضای تفاهم‌نامه‌ در مورد رئوس دانشهای فنی مشخص شده از سوی شرکت اعلام کرد و افزود: هم اکنون به دنبال رایزنی با دانشگاهها برای انتخاب فناوری مناسب، پیاده‌سازی و تدوین دانش فنی فناوری مورد نیاز در صنعت پالایشی کشور هستیم.

شیرازی‌زاده، اهداف اصلی یاد شده در تفاهمنامه‌ها را تدوین دانش فنی واحدهای پالایشی، پالایشگاهها و صنایع پایین‌دستی اعلام کرد و گفت: واحدهای مورد نیاز در این صنعت که فناوری بالایی دارند جزو اولویتهای ما قرار گرفته اند.

وی یادآور شد: در زمینه تدوین دانش فرآیند و ساخت کاتالیست با دانشگاهها همکاری خواهیم کرد تا به سطح فناوری پیش‌بینی شده دست یابیم.

مدیر پژوهش شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تاکید کرد: در نقشه راهی که برای همکاری با دانشگاهها تدوین خواهد شد، کمک از دانشگاهها و شرکتهای دانش‌بنیان خارجی مدنظر قرار می گیرد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد