عناصر پایه ای توازن در قراردادهای جدید نفتی عنوان شد

به گزارش نفت دیلی، مشاور کمیته بازنگری قرادادهای نفتی، مهمترین عناصر پایه ای را در ایجاد توازن در مدل جدید قراردادهای بالادستی نفت و گاز عنوان کرد.

سیدنصرالله ابراهیمی، در پنل «رویکرد متوازن در انعقاد قراردادهای بالادستی نفت و گاز» در حاشیه کنفرانس بهینه سازی قراردادهای نفت وگاز توجه به مخازن مشترک در توصیف عناصر پایه ای توازن در قراردادهای نفتی گفت: انعطاف پذیری، شفافیت، کارآمدی و پیش بینی پذیری، قابلیت مدیریت، قابلیت تعدیل پذیری و بی طرفی در حل و فصل اختلافات از جمله این عناصر بشمار می رود.

وی تصریح کرد: در مدل جدید قراردادی صنعت نفت بر نگاه یکپارچه به مراحل مختلف از اکتشاف تا بهره برداری و فازبندی و توسعه تدریجی تاکید شده است.

ابراهیمی ادامه داد: لازم است در این مدل قراردادی، مذاکره کنندگان، قدرت ایجاد توازن داشته باشند و بپذیرند که باید به نقطه برد- برد دست یابند.

مشاورکمیته بازنگری قرادادهای نفتی توجه به تعامل و ارتباط، همکاری، هماهنگی و ایفای تعهدات را بعنوان اصلی، موسوم به ٤c در مذاکرات قراردادی حایز اهمیت خواند و گفت: مذاکره کنندگان باید با مدلهای مدیریت ریسک آشنا باشند و مواردی مانند تعارض منافع، تغییرات شرح کار و چالشهای احتمالی را بخوبی مدیریت کنند.

کنفرانس بین المللی بهینه سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبایی، اعضای هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، مدیران ارشد نفتی، اعضای برجسته کانون وکلا و دیگر کارشناسان در سالن آمفی تئاتر دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی آغاز بکار کرده است و ظهر فردا (دوشنبه، ٢١تیرماه) بکار خود پایان می دهد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد