معاون وزیر نفت با اشاره به راهبردهای صنعت پتروشیمی مطرح کرد:
آمادگی ٦٢ طرح پتروشیمی ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ٦٢ طرح پتروشیمی را ٦٢ منبع جذب سرمایه داخلی و خارجی دانست و افزود: امیدواریم که با جذب سرمایه در طرحهای نیمه کاره و طرحهای تازه بتوانیم عقب ماندگیهای صنعت پتروشیمی را نسبت به چشم انداز جبران کنیم.

نخستین جلسه هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سال ١٣٩٤ با طرح موضوعهایی نظیر آغاز تحول همراه با جهش دوم صنعت پتروشیمی، تغییر ساختار شرکت ملی صنایع پترشیمی و بازنگری به منظور تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی در این صنعت برگزار شد.

عباس شعری مقدم، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در ابتدای این جلسه توافقهای اخیر هیئت مذاکره کننده هسته‌ای با کشورهای عضو گروه ١+٥ را بارقه های امیدبخش برای کشور خواند و گفت: امیدواریم براساس شرایط تازه، صنعت پتروشیمی هر چه سریعتر شاهد تحولات بزرگ و جهش دوباره باشد.

وی ٦٢ طرح پتروشیمی را ٦٢ منبع جذب سرمایه دانست و افزود: امیدواریم که با جذب سرمایه در این طرحهای نیمه کاره و طرحهای تازه بتوانیم عقب ماندگیهای صنعت پتروشیمی را نسبت به چشم انداز جبران کنیم.

شعری مقدم در ادامه به سفر و بازدید وزیر نفت در ایام نوروز امسال از طرحهای در دست اجرا در منطقه عسلویه به ویژه طرحهای مستقر در فاز دوم پتروشیمی اشاره کرد و افزود: این بازدید برای صنعت پتروشیمی بسیار اثرگذار و مثبت بود و وزیر نفت پس از مشاهده روند رو به رشد پتروشیمی در این منطقه بر حمایت وزارت نفت به منظور تسریع توسعه این صنعت تاکید و درباره نحوه‌ ادامه فعالیت پتروشیمی دماوند نیز رهنمودهایی را مطرح کرد که قرار است پس از مشورت با سازمان خصوصی سازی اجرا شود.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به تاکید وزیر نفت بر تکمیل فاز ٢ خط لوله اتیلن غرب تا میاندوآب افزود: به دلیل خصوصی سازی، منابعی برای تکمیل شاخه "دنا" از خط لوله اتیلن غرب و خط اتیلن مرکز برای شرکت ملی صنایع پتروشیمی باقی نمانده است، بنابراین تلاش می شود که با مکاتبه با سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای چگونگی تامین منابع لازم و به موقع، چاره جویی شود.

شعری مقدم یکی از اولویتهای کاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سال ٩٤ را توجه به دارایی های نامشهود و بحثهای مرتبط با مدیریت دانش عنوان کرد و گفت: امسال باید دانش و تجربه های همکاران صنعت پتروشیمی جمع آوری و مستند سازی شود که این کار به مدیریت منابع انسانی واگذار و روند اجرایی آن آغاز شده است.

وی بر بازنگری ماموریت، چشم انداز و ارزشهای بنیادین براساس شرح وظایف جدید شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان یک شرکت توسعه ای تاکید کرد و افزود: لازم است سند جامع اخلاقی سازمان نیز به گونه ای تدوین شود که زمینه اجرایی شدن آن به دور از سلیقه های شخصی فراهم شود.

معاون وزیر نفت بر راه اندازی "ستاد تحول" شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای آماده کردن همکاران و ذینفعان صنعت پتروشیمی برای پذیرش و آشنایی با نقش تازه شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان یک سازمان جدید توسعه ای تاکید کرد و افزود: حضور موثر در برنامه "جایزه تعالی صنعت پتروشیمی"، مقابله با عوامل بروز فساد اداری و برگزاری همایش بین المللی IPF از دیگر برنامه های سال ٩٤ شرکت ملی صنایع پتروشیمی است.

شعری مقدم با بیان این که باید در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت پتروشیمی تلاش بیشتری صورت پذیرد افزود: باید دستور العملهای تدوین شده در این زمینه بازنگری شود به طوری که رویکرد اقتصاد مقاومتی در همه طرحها  و مجتمعهای پتروشیمی به صورت واقعی اجرایی شود و در این مسیر لازم است که فعالیتهای شرکت پژوهش و فناوری نیز کاربردی گردد.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بار دیگر بر اهمیت فرایند جانشین پروری تاکید کرد و از مدیریت توسعه منابع انسانی این شرکت خواست زمینه ای را فراهم کند که برای هر یک از مدیران جانشین توانمندی پرورش یابد تا با جابجایی افراد خللی در روند فعالیت شرکت پدید نیاید.

شعری مقدم بر استقرار سامانه "مدیریت ارزیابی عملکردکارکنان" براساس روش "کارت امتیاز متوازان" و ارزیابی مستمر به جای ارزشیابی سالانه تاکید کرد و افزود: نباید ارزیابی کارکنان با یک نوع پرسشنامه آن هم سالی یک بار انجام شود.

وی همچنین بر ضرورت پیگیری مسائل و مشکلات مالی و اداری کارکنان توسط رؤسا تاکید کرد و افزود: از مدیران و رؤسا این گونه انتظار است که پیگیری درخواستهای منطقی کارکنان، را خود بر عهده بگیرند تا  کارکنان ناگزیر نشوند کارهای محوله را رها نموده و خود به دنبال حل مشکلاتشان به این و آن مراجعه کنند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد