سرپرست وزات نفت:
صنعت نفت خزر پیشران توسعه صنعتی و اقتصادی شمال کشور می شود

به گزارش نفت دیلی، سرپرست وزارت نفت گفت: صنعت نفت خزر پیشران توسعه صنعتی و اقتصادی شمال کشور خواهد شد.
مهندس محمد علی‌آبادی در جلسه‌ای با حضور مدیران عامل و هیئت مدیره شرکت‌های نفت خزر و حفاری شمال، ضمن اطلاع از آخرین فعالیت‌های درحال انجام در حوزه خزر، به بررسی وضعیت اکتشاف در دریای خزر و ضرورت سرمایه‌گذاری در صنعت نفت این حوزه پرداخت.
وی در این نشست، فعالیت‌های حفاری – اکتشافی در بخش‌های عمیق دریای خزر را بسیار وسیع، پیچیده و حساس دانست و گفت: امیدواریم با نتایج درخشان حاصل از فعالیت‌های اکتشافی، دستاورد غرورآفرینی برای صنعت نفت ایران به‌دست آید. 
سرپرست وزات نفت با اشاره به سوابق کاری خود در انجام پروژه‌های مختلف عمرانی، سازه و فعالیت‌های مشابه حفاری تاکید کرد: دستیابی به تکنولوژی حفاری در آب های عمیق دریای خزر، از جمله مهم‌ترین دستاوردهایی است که در آینده می‌تواند برای داخل کشور و دیگر مناطق مشابه دریای عمیق مورد توجه و بهره‌برداری قرار گیرد.
وی با تاکید بر صرفه و صلاح اقتصادی، سیاسی، حقوقی و دیگر فواید و فرصت‌های ایجاد شده حاصل از حفاری اکتشافی در دریای عمیق تصریح کرد: کشف و تولید منابع هیدروکربوری در دریای خزر و هر نقطه از ایران حتی به مقدار محدود در برنامه وزارت نفت است.
مهندس علی‌آبادی با تاکید بر ضرورت کسب دانش و تکنولوژی حفاری در دریای عمیق و نگهداشت و راهبری سکوی نیمه شناور ایران – امیرکبیر یادآوری کرد: آنچه فعالیت‌های صنعت نفت در حوزه خزر را از فعالیت‌های حوزه‌های دیگر متمایز می‌کند، موضوع عمیق‌بودن دریای خزر و حفاری اکتشافی با استفاده از سکوی نیمه شناور ایران – امیرکبیر و تکنولوژی‌ها، امکانات و نیروی انسانی متخصص خاص حوزه دریای عمیق خزر است.
وی با تاکید بر اینکه به نسبت بزرگ و پیچیده‌بودن سکوی نیمه‌شناور و عملیات حفاری اکتشافی، خطرپذیری و ریسک‌پذیری این پروژه نیز زیاد است، خاطرنشان کرد: به‌این ترتیب باید حداکثر توجه به رعایت موارد ایمنی و ملاحظات زیست‌محیطی صورت گیرد.
به گفته سرپرست وزارت نفت شیوه اجرا در این پروژه همچون قرارگرفتن در میدان رزم است که باید همه تدبیر، ذکاوت و هوشمندی موجود را به کار گرفت و تمام اصول و قواعد علمی و منطقی را به کار بست تا در کنار شجاعت، جسارت و ریسک‌پذیری، بتوان این عملیات را که برای اولین بار در سطح ایران و خاورمیانه در حوزه عمیق دریا در حال انجام است، باموفقیت به سرانجام رساند.
وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه با نتایج نهایی بتوانیم تحول اساسی در توسعه صنعتی – اقتصادی استان‌های شمالی کشور ایجاد کنیم، تصریح کرد: این اقدامات ‌موجب افزایش درآمد سرانه مردم و زمینه‌ساز اشتغال برای جوانان به‌ویژه نیروهای تحصیل کرده خواهد شد، به همین دلیل ر بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی اقدامات دو شرکت در جهت تسریع در اجرای این پروژه تاکید می‌شود.
در این جلسه علی اصولی مدیرعامل شرکت نفت خزر نیز با ارائه توضیحاتی در مورد ماموریت و فعالیت‌های این شرکت در حوزه فلات خزر به‌ویژه در بخش جنوبی دریای خزر، به تشریح اقدامات انجام گرفته در سه استان شمالی گیلان، مازندران، گلستان پرداخت.
وی با اشاره به آخرین وضعیت حفاری در دریای خزر، نتیجه مطالعات انجام شده در این سه استان شمالی را اعلام کرد.
در این رابطه همچنین هدایت‌اله خادمی مدیرعامل شرکت حفاری شمال با بیان جزئیاتی از فعالیت‌های صورت گرفته و پروژه‌های در دست اقدام این شرکت، مطالبی را در مورد حوزه‌های داخلی و فراملی در دریای خزر اعلام کرد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد