قیمت نفت ایران در آستانه ٥٠ دلار قرار گرفت

به گزارش نفت دیلی، افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی در هفته منتهی به ١٤ اکتبر تداوم پیدا کرد و قیمت نفت ایران در آستانه ٥٠ دلار قرار گرفت.

قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به  ١٤اکتبر (جمعه، ٢٣مهرماه) با ٨١ سنت افزایش به ٤٨ دلار و ٦٦ سنت برای هر بشکه رسید، میانگین قیمت نفت خام سبک ایران از ابتدای امسال تاکنون ٣٩ دلار و ٢٨ سنت بوده است.

قیمت نفت خام سنگین ایران با ٨٥ سنت افزایش به ٤٧ دلار و ٤٠ سنت برای هر بشکه رسید؛ میانگین قیمت نفت سنگین ایران امسال تاکنون ٣٧ دلار و ١٨ برای هر بشکه بوده است.

قیمت سبد نفتی اوپک نیز در هفته مورد بررسی، به ٤٨ دلار و ٥٠ سنت برای هر بشکه رسید که نسبت به هفته پیش از آن، ٩٩ سنت افزایش نشان می دهد.

هر بشکه نفت خام دبلیو تی آی آمریکا در هفته منتهی به ١٤اکتبر با یک دلار و ١٠ سنت افزایش، ٥٠ دلار و ٦٢ سنت برای هر بشکه معامله شد.

همچنین قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال با ٧٧ سنت افزایش ٥٠ دلار و٣٠ سنت برای هر بشکه معامله شد.

قیمتهای نفت خام شاخص دوبی و عمان به ترتیب با ٩٨ و ٩٩ سنت افزایش به ٤٩ دلار و ٦١ و ٤٩ دلار و ٨٠ سنت برای هر بشکه رسید.

عوامل متعددی در هفته مورد بررسی در تقویت قیمت‌ها نقش داشتند. در همین رابطه می‌توان به گزارش  آژانس بین‌المللی انرژی(IEA) اشاره کرد.

آژانس مذکور بر این عقیده است که تصمیم‌گیری اوپک در خصوص کاهش سقف تولید نفت این سازمان، می‌تواند سبب حذف عرضه مازاد نفت در بازار تا قبل از نیمه دوم سال ٢٠١٧ شود.

تحلیلگران بر این باورند که تولید نفت آمریکا با روند کاهشی روبرو خواهد شد که این امر تاثیر سطح بالای ذخیره‌سازی‌ها به بازار را خنثی خواهد کرد.

بر اساس گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تولید نفت‌خام این کشور در هفته منتهی به ١٤ اکتبر با ١٧ هزار بشکه در روز کاهش نسبت به هفته گذشته به هشت میلیون و ٥٠٠ هزار بشکه در روز رسید.

این گزارش، افزایش سطح ذخیره‌سازی نفت‌خام به میزان ٤ میلیون و ٩٠٠ هزار بشکه را که برای اولین بار در ٥ هفته گذشته رخ داد، تحت‌الشعاع قرار داد. در طول ٥ هفته گذشته سطح ذخیره‌سازی‌های نفت‌خام آمریکا در مجموع ٢٦ میلیون بشکه کاهش یافته است.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد