فرمول خوراک پتروشیمی‌ها تا ۱۰ سال ثابت می‌ماند

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران از ثابت ماندن فرمول خوراک واحدهای پتروشیمی تا ۱۰ سال آینده در پی حذف بند ٥٣ لایحه برنامه ششم توسعه خبر داد.

مرضیه شاهدایی در حاشیه همایش ملی صنعت پتروشیمی ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به این که وضعیت خوراک واحدهای پتروشیمی پس از رای نمایندگان مجلس مبنی بر حذف بند مربوط به قیمت‌گذاری جدید خوراک واحدهای پتروشیمی در لایحه برنامه ششم توسعه چگونه خواهد بود، اظهار کرد: با حذف این بند از لایحه برنامه ششم توسعه، فرمول خوراک واحدهای پتروشیمی به مدت ١٠ سال ثابت می‌ماند.

وی در خصوص ظرفیت‌های تولید صنعت پتروشیمی اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت نصب شده صنعت پتروشیمی ایران ٦٤ میلیون تن در سال است که این ظرفیت با برنامه‌های پنج ساله و ١٠ ساله ارتقا می‌یابد.

شاهدایی  ادامه داد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که ظرف پنج سال آینده ظرفیت نصب شده صنعت پتروشیمی ایران به ١٠٠ میلیون تن در سال رسیده و این رقم تا ١٠ سال آینده به ١٤٠ میلیون تن در سال برسد.

به گزارش شرکت ملی صنایع پتروشیمی، معاون وزیرنفت بر ضرورت جذب سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی تاکید کرد و گفت: برای جذب سرمایه در این صنعت از روش‌های مختلف تامین مالی از جمله فاینانس‌های داخلی و خارجی استفاده می‌کنیم.

وی به مذاکرات شرکت‌های خارجی با شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران برای سرمایه‌گذاری در این صنعت اشاره و یادآور شد: پس از امضای برجام تاکنون شرکت‌های متعددی برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی ایران ابراز تمایل کردند و مذاکرات متعددی انجام شده است که در همین راستا چندین تفاهمنامه همکاری با شرکت‌های خارجی امضا شده و مذاکراتی نیز در دست انجام است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در خصوص تصویب تمدید تحریم‌های ایران در آمریکا و تاثیر آن بر صنعت پتروشیمی خاطر نشان کرد: تحریم‌هایی که آمریکا علیه ایران اعمال کرده و آنها را تمدید کرده است تحریم‌هایی بوده که از ابتدا علیه کشورمان مطرح بوده اما تحریم‌هایی که طبق برجام برداشته شده تحریم‌های ثانویه بوده و قاعدتاً تمدید تحریم‌ها از سوی آمریکا نباید تاثیری بر روند سرمایه‌گذاری ها و توسعه صنعت پتروشیمی ایران داشته باشد.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد