٦ سکوی جدید پارس جنوبی سال آینده به بهره برداری می رسد

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس اعلام کرد: ٦ سکوی جدید گازی فازهای باقیمانده واقع در منطقه ٢ پارس جنوبی، سال ٩٦ به بهره برداری می رسد.

محمد مشکین فام در جریان بازدید از سکوهای درحال ساخت در یارد شرکت صنعتی دریایی ایران(صدرا)، روند ساخت تاسیسات فراساحل فازهای پارس جنوبی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با ورود بخش عمده ای از کالاهای اساسی، فعالیت‌های اجرایی سرعت گرفته است، ضمن آنکه با حمایت کارفرما موانع گمرکی رفع شده و بخش دیگری از کالاهای موجود در گمرکات بزودی وارد یارد صدرا می شود.

 

وی با اشاره به این که سال آینده ٦ سکوی جدید به بهره برداری می رسد، افزود: از هرکدام از فازهای ١٣ و ٢٢، ٢٣ و٢٤ دو سکو و از فاز ١٤ هم یک سکوی اقماری در یارد صدرا تکمیل و راه اندازی خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس افزود: سکوی A١٤ هم که کار ساخت آن در یارد شرکت ایزوایکو درحال انجام است، تا اردیبهشت سال آینده تکمیل شده و آماده نصب و راه اندازی می شود.

 

مشکین فام با بیان این که ٦ سکوی ذکر شده هرکدام ٥٠٠ میلیون فوت مکعب گاز از میدان پارس جنوبی برداشت می کنند، گفت: به این ترتیب سال آینده با بهره برداری از این سکوها روزانه سه میلیارد فوت مکعب گاز به ظرفیت تولید پارس جنوبی افزوده می شود.

 

وی افزود: با بهره برداری از این سکوها ظرفیت تولید گاز پارس جنوبی به بیش از ٦٠٠ میلیون متر مکعب و به حدود سه برابر گاز تولیدی از این میدان در ابتدای دولت یازدهم خواهد رسید.

 

بر اساس گزارش شرکت نفت و گاز پارس، مشکین فام تامین گاز مورد نیاز کشور از پارس جنوبی به ویژه در فصل زمستان را در کنار فعالیت های توسعه ای بسیار مهم دانست و تصریح کرد: هم اکنون بخش عمده منابع گازی پارس جنوبی پس از ارسال به پالایشگاه‌های درحال توسعه به شبکه سراسری ارسال می شود.

 

وی با بیان این که ردیف های فرآوری اتان، پروپان و بوتان فازهای ٢٠ و٢١ تکمیل شده و آماده بهره برداری است، گفت: برای راه اندازی این واحدها حجم قابل توجهی از گاز مورد نیاز است که هم اکنون به دلیل افزایش نیاز مصرفی و پرهیز از تولید آزمایشی از این بخش ها، گاز تولیدی این فازها به خط سراسری تزریق می شود.

 

           




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد