آخرین وضعیت توسعه و افزایش تولید در 6 میدان نفتی ایران در خلیج فارس

به گزارش نفت دیلی، مهندس محمود زیرکچیان زاده آخرین وضعیت توسعه و افزایش تولید نفت خام از میدان های نفتی فروزان، هندیجان، بهرگانسر، رشادت، بلال و اسفندیار را تشریح کرد.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران با اشاره به اجرای دو طرح بهینه سازی و نوسازی و ایمن سازی به ارزش بیش از 900 میلیون دلار در میدان مشترک نفتی فروزان از سوی شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: این دو طرح به صورت کامل امسال به پایان خواهد رسید.
وی با یادآوری این که بازسازی سکوی های عملیاتی و مسکونی میدان فروزان بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: پروژه دوم در این میدان شامل 100 کیلومتر لوله گذاری 24 اینچ حدفاصل جزیره خارگ و سکوهای فروزان از دو ماه گذشته شروع شده است، همچنین لوله گذاری در بخش گس لیفت (فراز آوری نفت با گاز) بعد از این پروژه آغاز خواهد شد.
مهندس زیرکچیان زاده تاکیدکرد: با اجرای طرح فراز آوری نفت با گاز در میدان مشترک فروزان بیش از 10 هزار بشکه در روز به تولید این میدان افزوده می شود.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران افزود: تاپ سایت های جدید میدان نفتی فروزان نیز تا پایان سال 91 نصب خواهد شد.
مهندس زیرکچیان زاده درباره آخرین وضعیت میدان نفتی اسفندیار در خلیج فارس اظهار کرد: پیش بینی می شود قرارداد اجرایی توسعه این میدان امسال منعقد شود.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران با بیان این که تمام جکت های مورد نیاز میدان های نفتی هندیجان و بهرگان سر نصب شده است، گفت: هم اکنون در آب های کم عمق منطقه عملیاتی بهرگانسر یک جک آپ مشغول حفاری است و تا دو ماه آینده یک جک آپ دیگر در این منطقه مستقر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران افزود: تجهیزات و لوله های دریایی موردنیاز برای انتقال نفت چاه های جدید میدان نفتی هندیجان و بهرگانسر خریداری شده است و عملیات لوله گذاری دریای این دو میدان از سوی شرکت ایزوایکو از مرداد ماه سال جاری آغاز خواهد شد و پیش بینی می شود در نیمه نخست سال جاری این پروژه نیز ( لوله گذاری) به اتمام برسد.
زیرکچیان زاده گفت: با توجه به حفاری های جدید از سوی دو جک آپ موجود در منطقه بهرگانسر از دو ماه آینده، امیدواریم تا پایان سال 91 بیش از 34 هزار بشکه نفت در روز به تولید دو میدان هندیجان و بهرگان سر افزوده شود.
زیرکچیان در باره آخرین وضعیت توسعه میدان نفتی رشادت گفت: هم اکنون دو جکت در این میدان نصب شده و به جکت سوم نیز که در واقع بزرگ ترین جکت خاورمیانه به شمار می آید و هم اکنون روی بارج قراردارد، تا پایان ماه جاری نصب می شود.
وی توسعه میدان رشادت را شامل سه فاز عنوان کرد و گفت: در فاز نخست که در شهریور ماه سال جاری به بهره برداری می رسد، 7 هزار بشکه، در فاز دوم که در نیمه دوم امسال به بهره برداری می رسد 40 هزار بشکه و در فاز سوم که در سال آینده به بهره برداری می رسد 65 هزار بشکه در روز به تولید این میدان درمجموع افزوده می شود.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران در باره آخرین وضعیت میدان بلال افزود: هم اکنون فاز نخست ام.دی.پی لایه نفتی این میدان از سوی پژوهشگاه صنعت نفت به پایان رسیده و در حال اجرای فاز دوم آن است، همچنین ام.دی.پی مخازن گازی این میدان که حدود 6 تی.سی.اف (تریلیون فوت مکعب) گاز دارد نیز، از سوی این مرکز در حال انجام است.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد