به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی مارون گفت: با حمایت، سرعت توسعه همه جانبه و تقویت ساختار و زیرساختهای اداری، صنعتی، علمی و تجاری صنعت پتروشیمی در کشور، اقتصاد این صنعت می تواند از اقتصاد نفت و گاز کشور پیشی بگیرد.
سید رحیم شریف موسوی، روز یکشنبه (هشتم اسفندماه) در همایش ملی «آینده صنعت پتروشیمی، فرصتها و تهدیدها» با اشاره به آینده انرژی و تاثیر آن بر توسعه صنعت پتروشیمی گفت: درصد بالایی از آلودگی زمین ناشی از سوختهای فسیلی است که تهدیدهای زیست محیطی جدی در پی داشته است.
وی افزود: با توجه به آغاز برنامه ریزیها و جهت گیریها در جهان، کاهش و سرانجام حذف منابع هیدروکربنی، از چرخه سوخت تا سال ٢٠٥٠ پیش بینی شده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی مارون به رشد سریع تولید و کاهش هزینههای تولید انرژیهای پاک در جهان اشاره و اظهار کرد: آژانس بین المللی انرژی سال ٢٠١٥ را نقطه عطفی در تولید و رشد انرژی پاک دانسته و براساس پیش بینیها، سهم انرژیهای پاک تا سال ٢٠٢١ از ٢٣ درصد به ٢٨ درصد تغییر خواهد کرد.
وی با اشاره به امکان عرضه بیشتر منابع هیدروکربوری در آینده به دلیل رشد فناوری، منابع متنوع و جدید و همچنین رشد انرژیهای پاک تصریح کرد: بنابراین خوراک هیدروکربوری به نفع صنعت پتروشیمی با قیمت مناسبت و حجم کافی در اختیار خواهد بود.
شریف موسوی ادامه داد: محصولات صنعت پتروشیمی سهم، وزن و ارزش قابل توجهی در زندگی مردم پیدا کرده است و پیش بینی می شود در آینده ای نزدیک حوزه کاربرد آنها متنوع تر و بیشتر نیز شود.
وی به سرمایه گذاری و جهت گیری شرکتهای مطرح جهانی و پروژه های جدید دنیا به سوی یکپارچه سازی اشاره کرد و گفت: در فضای به شدت رقابتی دنیا، یکپارچه سازی بسیار کارساز و راهگشاست و به اقتصاد صنعت پتروشیمی، حداکثر رسانیدن سود با کاهش هزینهها، کاهش ضایعات، بهینه سازی، بهینه سازی فرآیندهای تولید، افزایش انعطاف در فرآیند کمی و کیفی نسبت به نیاز بازار، خوداتکایی به خوراک و انرژی و کاهش آثار زیست محیطی و ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) کمک میکند.