به گزارش نفت دیلی، پیشرفت عملیات اجرایی انبار جدید نفت کرمان با ظرفیت ذخیره سازی 340 میلیون لیتر سوخت مایع به 80 درصد رسید.
مدیر این شرکت با اعلام این خبر، هدف از ساخت انبار جدید نفت کرمان را جابه جایی و انتقال این انبار نفت به خارج از هسته مرکزی شهر خواند و گفت: با ساخت و بهره برداری از این انبار جدید نفتی، امکان تامین سوخت مایع موردنیاز استانهای کرمان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان فراهم می شود.
محمد مهدی قرائی گفت: این انبار نفت در زمینی به مساحت 60 هکتار و با برخورداری از آخرین امکانات و تجهیزات پیشرفته، مراحل پایانی ساخت را پشت سر می گذارد.
وی در تشریح برخی از ویژگیهای این انبار نفت افزود: در انبار جدید نفت کرمان 13 دستگاه مخزن ذخیرهسازی فرآورده های نفتی، 34 بازوی بارگیری تخلیه و بارگیری در ایستگاه راه آهن، سیستمهای جانبی شامل شبکه لوله کشی فرآورده نفتی و آب، پست برق، تجهیزات کنترل شامل سامانههای میترینگ و سامانه پیشرفته آتش نشانی پیش بینی شده است.
قرائی از سامانه حفاظت کاتدیک، پمپهای تخلیه مارپیچی و پمپهای بارگیری از نوع گریز از مرکز به عنوان دیگر ویژگیهای این انبار جدید نفت یاد کرد و افزود: با تکمیل مراحل ساخت، به زودی راه اندازی این انبار جدید نفتی آغاز می شود.
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمان گفت: برای رعایت الزام های زیست محیطی در انبار جدید نفت کرمان، طرح جمع آوری بخارهای نفتی (وی.آر.یو) اجرایی می شود.
وی همچنین از ساخت انبار جدید نفتی کهنوج با ظرفیت 24 دستگاه مخزن فرآورده نفتی با ظرفیت یک میلیون و 100 هزار لیتر ذخیره سازی انواع فرآوردههای نفتی خبر داد و افزود: پیشرفت اجرایی این انبار نفت حدود 80 درصد گزارش شده است.
قرائی درباره مهم ترین طرح های زیست محیطی در حال اجرا در منطقه کرمان تصریح کرد: عملیات لایروبی 18 دستگاه مخزن ذخیره سازی فرآورده نفتی در انبارهای نفت کرمان، سیرجان و رفسنجان انجام شده است.
این مقام مسئول از نصب و راه اندازی 21 دستگاه آب گرمکن خورشیدی در سطح تاسیسات و ساختمان های شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمان خبر داد و گفت: با نصب این سامانههای خورشیدی، در مصرف گاز طبیعی 100 درصد صرفه جویی شده است.