به گزارش نفت دیلی، وزیر نفت گفت: تمام اقدامهای صورت گرفته برای گاز رسانی به روستاها تا پیش از دولت تدبیر و امید، توانسته بود ١٣ هزار روستا را از گاز برخوردار کند و در این دولت به ٩ هزار روستا گازرسانی شد و هم اکنون برخورداری از گاز در کشور بیش از ٩٠ درصد است.
مهندس بیژن زنگنه، وزیر نفت، در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که با حضور استانداران سراسر کشور و به ریاست اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، گزارشی از اقدامهای صورت گرفته توسط این وزارتخانه ارائه کرد و گفت: پس از لغو تحریمها، یک میلیون بشکه در روز به تولید نفت کشور اضافه شد و تولید میعانات گازی نیز افزایش پیدا کرد.
وی با اشاره به تولید بیش از ٣ میلیون بشکه نفت خام در اسفندماه سال ٩٥ افزود: این میزان یک رکورد برای تولید نفت کشور بود و علاوه بر آن، پارسال موفق شدیم سهمیه کشور در تولید نفت را در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) تثبیت کنیم.
زنگنه با اشاره به اینکه در دولت یازدهم در مجموع ١١ فاز پارس جنوبی وارد مدار شده که ٦ فاز آن در سال ٩٥ بوده است، تصریح کرد: در این مورد کار بزرگی انجام شده و تعداد زیادی سکو در دریا راه اندازی شده است.
وزیر نفت عنوان کرد: اولویت نخست این وزارتخانه بر میدانهای مشترک است و در بخش پالایش نفت نیز پالایشگاه ستاره خلیج فارس آخرین مراحل خود را طی میکند.
وی ادامه داد: تمام اقدامهای صورت گرفته برای گاز رسانی به روستاها تا پیش از دولت تدبیر و امید، توانسته بود ١٣ هزار روستا را از گاز برخوردار کند و در این دولت به ٩ هزار روستا گازرسانی شد و هم اکنون برخورداری از گاز در کشور بیش از ٩٠ درصد است.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی اولویت اصلی نظام است و در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: امسال، سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده و این یعنی جامعه به پویایی و تحرک جدی نیاز دارد و ما به عنوان مسئولان کشور باید این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم که چگونه میتوانیم اصلیترین مشکلات مردم را حل و فصل کنیم.
وی با یادآوری اینکه دولت اصلیترین مسئول اجرای اقتصاد مقاومتی است و این موضوع اولویت نخست دولت را تشکیل میدهد، افزود: اجرای اقتصاد مقاومتی تنها بر عهده دولت نیست و همه قوا، ائمه جمعه، نیروهای مسلح و نخبگان نیز در این زمینه مسئول هستند و قرار نیست که عدهای فقط پرسشگر و عدهای دیگر همواره پاسخگو باشند، هر کس دلسوز کشور است باید از خود سوال کند که من برای تحقق اقتصاد مقاومتی چه کردهام.
محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در این نشست گزارشی از بودجه سال ٩٥ و میزان تحقق آن ارائه کرد و گفت: بودجه سال گذشته ٢٩٤ هزار میلیارد تومان بود که ٢٨٢ هزار میلیارد تومان وارد خزانه شد و این یعنی ٩٦ درصد بودجه تحقق پیدا کرد.
وی افزود: ١٥٧ هزار میلیارد تومان از بودجه مربوط به سهم درآمدهاست که ١٤٨ هزار میلیارد تومان از آن یعنی ٩٤ درصد محقق شده است.
نوبخت تصریح کرد: سهم واگذاری داراییهای سرمایهای در سال ٩٥ در قانون بودجه ٧٩ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود که از این رقم ٧٤ هزار میلیارد تومان یعنی معادل ٩٤ درصد تحقق یافت.