به گزارش نفت دیلی، نظارت و کنترل بر جایگاهها به منظور توزیع و عرضه مطلوب سوخت، از پانزدهم اسفند ماه تا پایان تعطیلات نوروزی شدت بیشتری میگیرد.
کرامت ویس کرمی، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تهران گفت: این نظارت و کنترل هم از سوی مالکان و متصدیان جایگاه و هم از سوی گروههای نظارتی ویژه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی انجام میشود.
وی همچنین درباره عرضه سوخت در ایام نوروز تصریح کرد: در ایام نوروز که به دلیل ازدیاد سفرهای مردم در سطح کشور تردد بسیار بالایی انجام میشود، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تهران باید به طور مطلوب و پایدار سوخترسانی کند.
به گفته وی، گشتهای ویژهای شامل گروه کنترل کیفی، کنترل کمی، سامانه هوشمند سوخت، اچاسیی و ... در مرکز و نواحی مختلف استان تشکیل میشود که بهطور روزانه از نیمه اسفند تا پایان تعطیلات از جایگاههای عرضه سوخت بازدید میکنند.
ویس کرمی با بیان اینکه این گروهها به طور روزانه بر جایگاهها در نقاط مختلف استان نظارت میکنند، تاکید کرد: همچنین در اسفندماه تعداد نفتکشهای جادهپیما را برای توزیع سوخت افزایش میدهیم.
وی با اشاره به اینکه پیک مصرف فرآورده بهطور معمول در روزهای پایانی سال و روز دوازدهم فروردین هر سال است، افزود: پارسال میانگین مصرف بنزین استان تهران ۱۴,۵ میلیون لیتر در روز بود که روز دوازدهم فروردین و روزهای آخر اسفند به ۲۰ میلیون لیتر هم رسیده بود.
به گفته وی، با توجه به افزایش ۶ درصدی میانگین مصرف بنزین در سال جاری، امسال ممکن است پیک مصرف به ۲۱ میلیون لیتر در روز هم برسد.
عملکرد منطقه تهران در سال ۹۶ مطلوب بود
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تهران گفت: در سال ۹۶ توانستیم سوخترسانی مطلوب و مناسبی را که هدف نهایی شرکت است به نحو شایستهای انجام دهیم.
کرمی با بیان اینکه ماموریت اصلی ما در سوخترسانی مطلوب به همه بخشهای مصرف خلاصه میشود، به دو مورد از شاخصترین اقدامهای انجام شده این منطقه در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: زلزله تهران و برف و سرمای شدید هوا سبب شد مصرف سوخت در استان تهران بالا برود و این موضوع فعالیتهای شرکت را افزایش داد.
ویس کرمی با بیان اینکه توزیع و مصرف ۲۸ میلیون لیتر بنزین در استان تهران طی یک روز بیسابقه بوده است، گفت: یک روز پس از زلزله این آمار مصرف رقم خورد که خدا را شکر کارکنان ما توانستند به خوبی از عهده مدیریت و توزیع مناسب سوخت در استان تهران برآیند.
به گفته وی، در ایام بحران، انبارها، نفتکشها، جایگاهها و و همه بخشهای شرکت توانستند سوخت مورد نیاز مردم را عرضه کنند و حتی به خودروهای در راه مانده نیز سوخترسانی شود.
کرمی از نوسازی انبار نفت ری قدمتی حدود ۶۰ سال دارد به عنوان یکی دیگر از اقدامهای مهم این منطقه در سال ۹۶ نام برد و اظهار کرد: مهمترین طرح آن که نوسازی سکوهای بارگیری و تخلیه فرآورده بود، امسال به بهرهبرداری رسید.
مدیر شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی منطقه تهران همچنین به افزایش تعداد جایگاههای عرضه سوخت مایع و سیانجی در استان تهران اشاره کرد و افزود: ۱۳ جایگاه عرضه سوخت مایع و سیانجی به جایگاههای عرضه پیشین اضافه شد که پنج جایگاه عرضه سوخت در کلانشهر تهران بوده است.