به گزارش نفت دیلی ، رییس مجتمع پتروشیمی جم، در نشستی به ذکر توضیحاتی دربارهی این واحد پتروشیمی که بزرگترین واحد الفین دنیا محسوب میشود، پرداخت و با بیان اینکه در این مجتمع سالانه هزار و 320 هزار تن اپیلن تولید میشود، گفت: در شش ماه اخیر ما در این مجتمع شاهد سه اتفاق مهم بودهایم.
وی از کسب سه مدرک مهم از آی.اس.اس یاد کرد و افزود: طی این مدت توانستیم برای اولینبار جایگزینی برای دو کاتالیز Z 212 و Z 213 پیدا کردهایم.
وی همچنین اظهار کرد: امسال برای اولین سال در دنیا موفق شدهایم که 160 تن اپیلن در ساعت تولید کنیم.
غلامرضا کیخانی - مدیر ساختمانی فاز دو مجتمع پتروشیمی جم، نیز به ذکر توضیحاتی کوتاه پرداخته و عنوان کرد: در حال حاضر خوراک ما از فازهای 4، 5 و 9 و 10 تامین میشود که فازهای 9 و 10 حدود 90 تن ظرفیت دارند و فازهای چهار و پنج پس از تعمیراتی که داشتهاند، اکنون حدود 45 تن خوراک برای ما فراهم میکند.
پاکروان ادامه داد: طی چند ماهه گذشته ظرفیت اسمی ما 160 تن بوده که اگر خوراک ما را در اختیارمان قرار دهند، میتوانیم با همین ظرفیت تولید داشته باشیم.
همچنین محمدزاده - مدیر پروژههای فاز دو پتروشیمی جم، در این نشست به ذکر توضیحاتی کوتاه دربارهی فعالیتهای شرکت خود پرداخته و درباره علت تاخیر راهاندازی واحد بوتن باین یک که لازم بوده در سال 1388 بهرهبرداری شود، اظهار کرد: قرارمان این بوده که این واحد 17 مردادماه امسال بهرهبرداری شود که این زمان دو تا سه ماه به تاخیر افتاده و با توجه به شرایط موجود این تاخیر قابل قبول است.
وی همچنین آی.اس.اس این مجتمع را یکی از مهمترین فاکتورهای آن برشمرد و به انجام دو میلیون و 120 هزار نفر ساعت کار بدون حادثه در این مجتمع اشاره کرد.
پاکروان با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی جم در حال حاضر با حدود 90 درصد از ظرفیت خود فعالیت میکند، دربارهی صادرات این مجتمع عنوان کرد: تا زمانی که مصرف و نیاز داخلی وجود داشته باشد، طبق دستور وزیر و مدیر عامل شرکت ملی پتروشیمی اجازه صادرات نخواهیم داد و لازم از ابتدا تولید خود را در زمینهی رفع نیازهای ملی به کار گیریم.
وی همچنین از صدور 90 درصد از محصولات این مجتمع به کشورهای دیگر خبر داد.