آخرین یافته‌ها درمورد علت کاهش نرخ «ازدواج»

خبرگزاری ایسنا: گروهی از روانشناسان فعال در تحقیقات مربوط به ازدواج پس از چند دهه تحقیق و پژوهش به یافته‌های جالب توجهی در مورد علت کاهش نرخ ازدواج در طول نیم قرن گذشته دست یافتند.

به گزارش سایکولوژی تودی، در این مطالعه مشخص شد که عامل اصلی کاهش میل به تشکیل خانواده در مردان به وضعیت مالی و میزان درآمد مربوط می‌شود و در طول نیم قرن گذشته تعداد مردان موفق به کسب درآمد مناسب برای ازدواج به طور پیوسته کاهش یافته است.

محققان در این پژوهش برای اولین‌بار مفهوم مردان قابل ازدواج و زنان مستقل را در مقابل هم قرار دادند و به این مهم دست یافتند که در طول نیم قرن گذشته تعداد زنان شاغل و یا حقوق بگیر روزانه به صورت سالانه افزایش یافته است و اختلاف درآمدی بین زنان و مردان در طول نیم قرن گذشته به شدت کاهش یافته است، به‌طوری‌که در شرایط فعلی زنانی هستند که درآمد بیشتری از مردان با ویژگی‌های یکسان کسب می‌کنند.

محققان به منظور کسب اطلاعات کافی برای یافتن دلیل اصلی ازدواج نکردن جوانان، ۱۸ هزار داوطلب آمریکایی مجرد با سن ۱۵ تا ۵۰ ساله را مورد بررسی قرار دادند.

روند تحقیقاتی این مطالعه به گونه‌ای طراحی شده که وضعیت هر داوطلب به صورت سالانه از ۱۹۶۹ تا ۲۰۱۳ مورد بررسی قرار گرفته و داوطلبان جدیدتر نیز در طول زمان به لیست اضافه شده‌اند.

فاکتور‌های اصلی این مطالعه شامل میزان درآمد، شغل، میزان پایبندی به قانون و تحصیلات است.

نتایج ۴۴ سال تحقیق در مورد علت کاهش ازدواج به دو یافته اصلی منتهی شد؛ کاهش نرخ ازدواج در میان مردانی که به دبیرستان رفته‌اند و سال‌های کمی در دانشگاه بوده‌اند به مراتب شدیدتر از کسانی است که مدرک کارشناسی را کسب کرده‌اند.

همچنین وضعیت ازدواج در زنانی که مدرک کارشناسی را کسب کرده‌اند نیز به مراتب بهتر از زنانی است که به دانشگاه نرفته‌اند.

یکی از مهمترین یافته‌های این تحقیق عدم تاثیر وضعیت مالی در زنان در تمایل به ازدواج است. در واقع زنانی که به استقلال مالی رسیده‌اند و درآمد مناسبی کسب می‌کنند، بیشتر به ازدواج تمایل پیدا می‌کنند.



 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد