اجرای ۲۰ پروژه عمرانی در مناطق نفت‎خیز جنوب

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌‌‌خیز جنوب اعلام کرد: هم‌‌‌اکنون بیش از ۲۰ پروژه بزرگ عمرانی با اعتباری حدود ۴۰۰ میلیارد تومان در مناطق نفت‌خیز جنوب، در حوزه راه‌سازی و احداث فضاهای درمانی و بیمارستانی در حال اجراست.

 

 بیژن عالی‌پور، با بیان این‎که شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، همگام با فعالیت در زمینه تولید نفت، گاز و مایعات گازی، در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز فعال است و بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خود را به توسعه و عمران مناطق پیرامونی اختصاص داده است، گفت: نگاهی به کارنامه این شرکت در زمینه کمک به توسعه زیرساخت‌های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و زیست محیطی بیانگر این واقعیت است.

 به گفته وی، در بخش راه‌سازی، پروژه‌های مهمی از جمله احداث جاده اصلی محور امیدیه/جایزان، احداث جاده ایذه به مسجدسلیمان و تعریض و بهسازی جاده اصلی سه راهی هفتکل تا نفت سفید در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با تشریح اقدام‌‌‌های این شرکت در حوزه بهداشت و درمان گفت: در بخش فضاهای درمانی و بیمارستانی، هشت پروژه با اعتبار بیش از ۱۳ میلیارد تومان در شهرهای اهواز، گچساران و مسجدسلیمان در حال اجراست که بیمارستان ۹۶ تختخوابی گچساران سال۹۶ افتتاح شد و بیمارستان ۳۲ تختخوابی مسجدسلیمان نیز در شرف انجام تشریفات مناقصه است.

جمع‌‌‌آوری گازهای همراه نفت؛ پیشگیری از آلودگی محیط زیست

 عالیپور در ادامه به تشریح اقدام‌‌‌های انجام شده از سوی شرکت ملی مناطق نفت‌‌‌خیز جنوب با هدف پیشگیری از آلودگی محیط زیست پرداخت و اعلام کرد: این شرکت با هدف بهینه‎سازی مصرف انرژی و حفظ محیط زیست، جمع‌‌‌آوری گازهای مشعل را برای نخستین‎ بار در کشور در چهار واحد بهره‌‌‌برداری پارسی کلاستر، مارون ۳، مارون ۶ و منصوری اجرایی کرده است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اعلام آخرین وضعیت پروژه‌‌‌های یادشده گفت: پروژه جمع‌‌‌آوری گازهای مشعل پارسی در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری رسید و مارون ۳ در پایان شهریور، مارون ۶ در پایان دی و منصوری در پایان سال جاری راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: افزون بر چهار پروژه یادشده، مزایده جمع‌‌‌آوری گازهای مشعل ۲۳ واحد بهره‌‌‌برداری دیگر برای ۱۳۰ میلیون فوت مکعب در دست اقدام است. این مزایده در مرحله تبادل اطلاعات قرار دارد و اگر اجرا و تکمیل شود، به همراه چهار پروژه‌ دیگر، سبب جمع‌‌‌آوری ۲۰۰ میلیون فوت مکعب گاز در روز خواهد شد.

مشعل بدون دود واحد بهره‌‌‌برداری شماره ۳ اهواز

 عالیپور در ادامه به اجرای پروژه مشعل بدون دود واحد بهره‌‌‌برداری شماره ۳ اهواز اشاره کرد و گفت: پروژه نصب مشعل بدون دود در واحد بهره‌برداری شماره ۳ اهواز، یکی از پروژه‌‌‌هایی است که با هدف حفظ محیط زیست اجرا و راه‌‌‌اندازی شد. در این پروژه تجهیزات پیشرفته طراحی، ساخته، نصب و راه‌‌‌اندازی شد تا میزان و نوع گازهای آلاینده انتشار یافته از این مشعل‌‌‌ها به حداقل برسد.

وی اظهار کرد: راه‌‌‌اندازی این پروژه، گام مهمی در مسیر کاهش آلاینده‌‌‌های هوای اهواز است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌‌‌خیز جنوب اعلام کرد: پروژه مشابه دیگری نیز در واحد بهره‌برداری شماره ۲ اهواز با  پیشرفت قابل توجهی در حال اجراست. هم اکنون شرکت بهره‎برداری نفت و گاز کارون که عمده فعالیت‌‌‌های آن در کلانشهر اهواز است، بالغ بر ۸۲۰۰ میلیارد ریال پروژه در سه حوزه جلوگیری از آلایندگی‌‌‌های نفتی، جمع‌‌‌آوری پساب‌ها و جمع‌‌‌آوری گازهای همراه در دست اقدام دارد.

احداث و بازسازی ۱۹۹ کیلومتر جاده در مناطق محروم

 عالیپور به اقدام‌‌‌های انجام شده از سوی این شرکت در زمینه احداث و بازسازی جاده در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: در سال جاری ۱۹۹ کیلومتر جاده روستایی و عشایری در مناطق محروم مسجدسلیمان احداث و بازسازی شد.

وی ادامه داد: مدیریت ترابری مناطق نفت‌خیز جنوب با هماهنگی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان و با هماهنگی و اعزام ماشین‌‌‌آلات راه‌سازی شامل لودر، بولدوزر، بیل مکانیکی و گریدر به مناطق تعیین شده، ۳۵ راه روستایی و عشایری را به طول ۱۹۹ کیلومتر احداث، مرمت و بازسازی کرد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌‌‌خیز جنوب این نکته را نیز یادآوری کرد که بسیاری از عملیات راه‌سازی در مناطق دورافتاده و سخت‌‌‌گذر، «چلو» و «شیرین‌‌‌بهار» انجام شده و در برخی مناطق نیز مسیرشکافی و کوه‌بری با استفاده از بولدوزر صورت گرفته است.

اجرای طرح آب‌رسانی به نخلستان‌‌‌های شادگان

 اجرای طرح آب‌رسانی به نخلستان‌‌‌های شادگان از دیگر اقدام‌‌‌های انجام شده از سوی شرکت ملی مناطق نفت‎خیز جنوب است که مدیرعامل این شرکت با اعلام جزئیات آن گفت: فاز نخست پروژه آب‌ر‌سانی به نخلستان‌‌‌های شهرستان شادگان و  با مشارکت شرکت ملی مناطق نفت‌‌‌خیز جنوب در شهریورماه امسال افتتاح شد.

وی با اعلام این‎که در این طرح با احداث یک کانال خاکی به طول ۱۱ کیلومتر، آب مورد نیاز از رودخانه کارون به رودخانه جراحی منتقل شد، توضیح داد: با توجه به این که رودخانه جراحی، تامین‌‌‌کننده آب تالاب شادگان است، به دلیل کم آب شدن آن، بخش‌‌‌هایی از تالاب و نخلستان‌‌‌های شادگان خشک شدند. انتقال آب به رودخانه جراحی برای تامین آب نخلستان‌‌‌های شادگان شامل احداث ایستگاه پمپاژ در ساحل چپ رودخانه کارون و دهانه نهر بحره، احداث کانال انتقال آب در مسیل بحره به همراه سازه‌‌‌های مربوطه است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیارد ریال از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور تامین شده است.

عالیپور گفت: با اجرای کامل این طرح ۲۰ مترمکعب آب بر ثانیه از کانال به شادگان منتقل می‎شود که افزون بر تامین آب مورد نیاز نخلستان‌‌‌های شادگان، مشکل آب دامداری‌‌‌های منطقه را نیز برطرف می‌‌‌کند.

وی اظهار کرد: این آب پس از رسیدن به رودخانه جراحی، از طریق کانال‌های قدیمی که در مسیر آن قرار دارند، به نخلستان‎ها می‌‌‌رسد.

 
 
 
 
 


 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد