یونس بنیسعید با اشاره به نشست اخیر شورای راهبردی این شرکت، بر توسعه آموزشها و افزایش کیفیت و کمیت دورههای آموزشی تاکید کرد و گفت: ارزیابی تلاشها، بهمنظور ترسیم اهداف کلان برای ارائه خدمات آموزشی مستمر به شرکتهای نفتی و روزآمدسازی تجهیزات و ابزار آموزشی است.
وی به آمادهسازی و روزآمد شدن دستگاه شبیهساز (SIMULATOR) کنترل فوران چاه (DRILL SIM ۵۰۰۰) اشاره و اظهار کرد: این تجهیز با همکاری متخصصان عملیاتی و استادان اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی و از طریق ارتباط میان مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت با دانشگاه شهید چمران اهواز به روزرسانی شد و در چرخه آموزشهای تخصصی عملیات حفاری از جمله کنترل فوران چاه (IWCF) قرار گرفت.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران گفت: جامعه هدف در بخش آموزشهای تخصصی حفاری چاههای نفت و گاز در مناطق نفتخیز خشکی و دریا، متخصصان، کارشناسان، کارکنان عملیاتی حفاری و کارآموزان شرکت ملی حفاری و دیگر شرکتهای زیرمجموعه صنعت نفت و همچنین متخصصان شرکتهای نفتی در قالب توافقنامههای همکاری است.
وی با بیان اینکه شرکت ملی حفاری استانداردهای لازم را برای برگزاری دورههای آموزشی مرتبط با صنعت حفاری در سطح بینالمللی دارد، افزود: اداره آموزش شرکت دارای بخشهای آموزشگاه تکنولوژی حفاری، برنامهریزی و توسعه آموزش، آموزش عمومی و واحد خدمات آموزش است و در بعد آموزشی امکانات و تجهیزات، کلاسهای درس، کارگاههای فنی و استادان با تجربه دارای تحصیلات آکادمیک با پیشینه کار در بخشهای عملیاتی دارد.
بنیسعید اظهار کرد: برگزاری دوره کوتاهمدت و بلندمدت عملیات حفاری، مهندسی برق، مکانیک دستگاه حفاری، مهندسی سیال حفاری، مهندسی سیمان، اسید و انگیزش چاه همسو با دورههای آموزش عمومی در شمار دورههایی است که از سوی این واحد ارائه میشود.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران به استقرار یک دستگاه حفاری آموزشی در مجموعه اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت اشاره و گفت: در ۲ سال اخیر اقدامهای مهم و موثری درباره برگزاری دورههای آموزش حفاری و کنترل فوران چاههای نفت و گاز در چارچوب قرارداد با شرکت اسکاتلندی ABERDEEN DRILLING SCHOOL انجام شده که توسعه این همکاریها در دستور کار قرار دارد.
وی همچنین با بیان اینکه بهمنظور اهتمام ویژه به دورههای آموزشی با استفاده از فضای آموزشی شرکت و همچنین مراکز علمی و دانشگاهی کشور به تازگی توافقنامه همکاری میان شرکت ملی حفاری ایران و دانشگاه صنعت نفت امضا شد، افزود: دورههای آموزشی مطرح در این توافقنامه، آموزش کارکنان عملیاتی شرکت در بخش دریا در زمینه بقای در دریا است که در دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه صنعت نفت محمودآباد برگزار خواهد شد.