علیرضا صادقآبادی با اعلام این خبر گفت: فاز سوم این پالایشگاه از آذرماه آماده راهاندازی خواهد بود و پس از فاصلهای یک تا ۲ ماهه، تولید آن تثبیت خواهد شد.
وی افزود: از حدود ۴۵ روز گذشته مقدار تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیجفارس به روزانه ۳۰ میلیون لیتر رسیده است.
صادقآبادی با اشاره به این که عملیات سیویل فاز چهارم پالایشگاه ستاره نیز آغاز شده و سفارش تجهیزات آن بهزودی نافذ خواهد شد، گفت: با راهاندازی این فاز، تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس ۱۲ میلیون لیتر دیگر افزایش مییابد.
وی ظرفیت کنونی تولید بنزین یورو ۴ در پالایشگاه ستاره خلیج فارس را ۳۰ میلیون لیتر در روز اعلام کرد.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با اشاره به این که میزان گوگرد بنزین تولیدی در پالایشگاه ستاره خلیج فارس کمتر از ۰/۵ پیپیام است، تصریح کرد: کیفیت بنزین تولیدی این پالایشگاه به لحاظ میزان گوگرد آن که یکی از مهمترین پارامترهای آلودهکننده هواست، مطابق استاندارد یورو ۵ است.
صادقآبادی با اشاره به این که با تولید روزانه ۳۰ میلیون لیتر بنزین در این پالایشگاه روزانه ۹۷ میلیون لیتر بنزین در کشور تولید شده است، گفت: با اتمام فاز سوم و افزایش تولید روزانه بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس به ۴۰ میلیون لیتر تا پایان سال، تولید بنزین کشور به حدود روزانه ۱۰۷ میلیون لیتر افزایش مییابد.
وی افزود: هماکنون موازنه تولید و مصرف بنزین در کشور مثبت است و بهتدریج و با بهرهبرداری از فاز سوم پالایشگاه و افزایش میزان ذخایر راهبردی، امکان صادرات این محصول در کشور محقق میشود.
صادقآبادی همچنین درباره مقدار تولید نفتگاز این پالایشگاه نیز گفت: هم اکنون بهطور میانگین روزانه ۷ میلیون لیتر نفت گاز در این پالایشگاه تولید میشود که در آیندهای نزدیک و با راهاندازی فاز سوم آن، به روزانه ۱۰ تا ۱۲ میلیون لیتر افزایش خواهد یافت.
به گزارش شانا، پالایشگاه ستاره خلیجفارس در قالب سه فاز تعریف شده که هر فاز قابلیت تولید روزانه ۱۲ میلیون لیتر بنزین مطابق استانداردهای روزآمد اتحادیه اروپا را دارد. با راهاندازی فاز چهارم این پالایشگاه میزان تولید بنزین روزانه کشور به حدود روزانه ۱۲۰ میلیون لیتر افزایش خواهد یافت.
در صورت مدیریت صحیح مصرف سوخت در کشور، با راهاندازی فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیجفارس موازنه مثبت تولید و مصرف بنزین ایجاد و امکان برقراری صادرات بنزین از کشور محقق خواهد شد.
عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی دنیا و نخستین در خاورمیانه، استفاده بیش از ۷۰ درصد از تجهیزات تولیدی صنایع داخلی، نزدیک به ۱۰۰ درصد اجرا از سوی نیروهای داخلی، ۹۵ درصد راهاندازیهای داخلی، جوانترین نیروی انسانی دخیل در اجرا، اثرات زیست محیطی با تولید فرآوردههای با کیفیت، تقویت قدرت دیپلماسی و رکوردهای بینظیر در راهاندازی از جمله ویژگیهای بارز ستاره خلیج فارس به شمار میرود که این طرح عظیم را به یک طرح ملی تبدیل کرده است.