نقش برجسته شرکت ملی حفاری در صدور خدمات فنی و مهندسی

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران، گفت: این شرکت افزون بر تقویت جایگاه خود در داخل، در زمینه صدور خدمات در بخش‎های عملیات حفاری و خدمات یکپارچه فنی و مهندسی نقش برجسته‎ای در حوزه کشورهای خلیج‎فارس دارد.

 

سیدعبدالله موسوی روز پنجشنبه (هشتم آذرماه) در بازدید از دستگاه حفاری ۹۴ فتح در جمع کارکنان عملیاتی اظهار کرد: تلاشگران عرصه صنعت حفاری در این شرکت عزم و اراده غالب برای ایجاد تحول در روند فعالیت‎های عملیاتی، فنی، تخصصی و پشتیبانی را برای پیشبرد اهداف کوتاه‎مدت، میان‎مدت و بلندمدت شرکت دارند.

وی با اشاره به توانمندی‎های شرکت از نظر تخصص و تعهد نیروهای انسانی، برخورداری از دانش فنی و بهره‎گیری از ۷۳ دکل خشکی و دریایی تصریح کرد: با وجود این بنیه می‎توان اذعان داشت که این شرکت می‎تواند افزون بر تقویت جایگاه خود در داخل، در بعد منطقه‎ای نیز در زمینه صدور خدمات در بخش‎های عملیات حفاری و خدمات یکپارچه فنی و مهندسی نقش برجسته‎ای در حوزه کشورهای خلیج فارس در همکاری با شرکت‎های بزرگ خارجی داشته باشد.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، افزایش بازدهی، رشد فزاینده متراژ و تعمیرات اساسی دستگاه‎ها و تجهیزات حفاری مهم‎ترین رویکرد این شرکت است.

موسوی از عنصر مهندسی، رعایت استانداردها، کنترل و نظارت به عنوان شاخص‎های اصلی راهبری یاد کرد و گفت: کارهای اجرایی باید بر مبنای اصول مهندسی و براساس پروتکل الزام‎های کار با تایید بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ‌اس‌یی) و بازرسی انجام شود تا برآیند آن در روند افزایش بازدهی در بخش‎های مختلف تاثیرگذار و ملموس تلقی شود.

وی افزود: مدیران و مسئولان شرکت در رده‎های مختلف باید تلاش خود را به فرهنگ‎سازی، بالا بردن سطح آموزش‎ها و روزآمدی علوم تخصصی، تجهیزات و ابزارآلات معطوف کنند و به این منظور همکاری با مراکز علمی و پژوهشی، شرکت‎های دانش‌بنیان و استفاده از تجربیات و پیشنهادهای همکاران اثرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به الزام‎ها و ضوابط تبیین شده صنعت نفت در موضوع اچ‌اس‌یی اشاره و اظهار کرد: بروز حوادث با توجه به ریسک بالای کار در صنعت حفاری اجتناب‎ناپذیر است، اما با رعایت دستورعمل‎ها، دقت و به‌کارگیری قوانین تعریف‌شده دستوری در بخش‎های عملیاتی، اجرایی، فنی، درون‎چاهی و جابه‌جایی تجهیزات در به صفر رساندن حوادث  یا کاهش ضریب آن و پیشگیری از وقوع حادثه بسیار با اهمیت است.

موسوی با اشاره به عمر دستگاه‎ها و تجهیزات و کار مستمر دکل‎ها گفت: برای جلوگیری از وقفه‎های احتمالی ناشی از اشکالات و معایب فنی و عملیاتی، توجه بیش از پیش به تعمیرات اساسی و دوره‎ای (اورهال) دستگاه‎های حفاری و تجهیزات خدمات فنی باید در ردیف مهم‌ترین سرفصل‌های کار قرار گیرد تا شرکت بتواند سهم خود را در بازار کار داخلی ارتقا بخشد و در ورود به بازارهای خارجی استانداردهای لازم را در اختیار داشته باشد.

وی بازنگری در ساختار سازمانی با هدف چابک‎سازی سازمان و استفاده بهینه از داشته‎ها و برگزاری دوره‎های آموزشی برای همه کارکنان بر حسب تعاریف شغلی و رشته‎های تخصصی را مهم توصیف کرد و افزود: باید از کارها و تصمیم‎های احساسی اجتناب و کار بر مبنای اصول مهندسی پیگیری شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران توجه به نیروی انسانی، تامین نیازها، رضایتمندی کارکنان و تلاش برای ارائه خدمات بهتر رفاهی، فرهنگی و ورزشی همسو با ایجاد زمینه‎های انگیزشی برای افزایش بهره‎وری و شتاب‎بخشی در فرآیند کارها را موثر قلمداد کرد.

 
 
 
 
 


 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد