جشنواره سینما حقیقت جشنواره ای است که در آن مستندهای تولید شده در حوزه های مختلف در یک سال اخیر در آن به نمایش گذاشته می شود.
روزنامه جوان درباره این جشنواره نوشت: به نظر میرسد مدیران دوازدهمین جشنواره سینما حقیقت آنطور که باید برای انتخاب مستندهای جشنواره، خود را به زحمت نینداختهاند؛ چرا که برخی فیلمهای روی پرده این جشنواره بدون کوچکترین ملاحظه اخلاقی در حال اکران برای عموم مخاطبان هستند.
استفاده از کلمات رکیک و موهن در برخی مستندها به طور کامل مشهود است و حتی از سوی جشنوارهای که مدعی بازبینی آثار است، صدای بوق هم روی آن قرار نگرفته است!
جشنوارهای که با سختگیریهای فراوان، بسیاری از آثار انقلابی را به دلیل حساسیت محتوایی در مواجهه با دولت کنار گذاشته است، چگونه میتواند فیلمی تکراری با مضامین غیر اخلاقی را به عنوان برترین آثار خود معرفی کند؟! آیا دبیر جشنواره سینما حقیقت با خانواده خود به تماشای برخی مستندهای این جشنواره مینشیند؟!
خبرگزاری سینماپرس هم در این باره گزارش داد: «مستند ورسک محصول مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی نمودی بارز از نفوذ فرهنگی است. نفوذی که تا عمق جان مدیریت فرهنگی و سینمایی حال حاضر کشور رسوخ نموده و سبب شده تا در چهلسالگی انقلاب اسلامی تولیدات حمایتی مرکز گسترش سینمای مستند به این نحو به جعل تاریخ بپردازد و با نادیده انگاشتن خیانتهای فراوان و بیشمار پهلوی اول، اقدام به ترسیم و تصویرسازی قدیسگونه از این دیکتاتور نماید و این همه در لوای یک فیلم تاریخی با موضوع پایان گارانتی ۷۰ ساله «پل ورسک» پنهان گردد.
به راستی چگونه میشود که در چهلسالگی انقلاب اسلامی مدیریت سینمایی کشور این چنین همسو با بیگانگان درآمده و به صورتی این چنین شفاف شعار مضحک و مجعول شبکههای معاند سلطنتطلب در قالب «رضاشاه روحت شاد» را با بودجههای فرهنگی کشور تصویرسازی و به مخاطب مسلمان ایرانی حقنه مینماید!»
همچنین سایت هفت راه در گزارشی با عنوان «آیا دبیر جشنواره حقیقت حاضر است با خانواده خود به تماشای برخی مستندهای حاضر در جشنوارهاش بنشیند؟» گزارش داد: «این سؤال ساده شاید برای سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد، مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سختترین سؤالی باشد که این روزها با آن مواجه است. چرا که برخی فیلمهای مستند روی پرده این جشنواره بدون کوچکترین ملاحظه اخلاقی در حال اکران برای عموم هستند.