آبرسانی به ۲۰۰ روستا تنها با یک تانکر

خبرگزاری ایسنا: علی کرد در شورای برنامه ریزی استان افزود: پروژه آب در منطقه خاش از پروژه‌های ملی است که هنوز به آن توجه نشده و روستاهای زیادی در این منطقه از داشتن آب آشامیدنی محروم است.

نماینده خاش در مجلس اظهار کرد: در زمینه آبرسانی به شهر خاش خوب عمل نشده و این موضوع در بحث تامین اعتبارات ملموس بوده است.

کرد گفت: بحران آب در اقصی نقاط کشور، استان و خصوصا شهرستان خاش وجود دارد که در نظر داریم با کمک دستگاه های اجرایی با اضافه کردن چاه های آب به مدار شبکه آبرسانی شهر خاش به زودی بخش اعظمی از مشکل آب شرب این شهر و حاشیه آن حل شود.

نماینده مردم خاش، میرجاوه و نصرت آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز یکی از مشکلات مردم تبعات خشکسالی در منطقه است زیرا به سبب ۲ دهه خشکسالی طوفان های شن سال‌هاست که در استان سیستان و بلوچستان جولان می دهند.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از نقاط سیستان و بلوچستان آبرسانی به صورت سیار انجام می شود، تصریح کرد: رفع مشکلات و نیازهای روستاییان و عشایر باید در اولویت قرار گیرد و در این راستا باید بحث تولید توام با اشتغال و ماندگاری مردم در روستاها جدی گرفته شود.

نماینده خاش در مجلس با بیان این‌که خشکسالی همه‌جانبه تمام مساحت استان را درگیر کرده است، افزود: عمق خشکسالی به‌قدری است که درصورتی‌که در سال‌های آتی بارش‌های خوبی هم داشته باشیم، باز هم نمی‌توانیم بر بحران خشکسالی در این استان فائق آییم.

وی تاکید کرد: نمایندگان استان موضوع خشکسالی استان و تخصیص اعتبارات را به صورت جدی پیگیری می کنند.

وی گفت: متاسفانه همه ساله شاهد حوادثی در جاده های استان سیستان و بلوچستان هستیم و مردم تلفات جانی و مالی زیادی را متحمل می شوند که جلوگیری از این حوادث مستلزم ایجاد زیرساخت‌های لازم است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: یکی از ضروریات اساسی جامعه استفاده از علم برای توسعه امور فرهنگی و اجتماعی است.

وی خاطرنشان کرد: 26 مدرسه خاش مناسب نیست، می طلبد اعتبارات بیشتری در نظر گرفته شود و برای تجهیز به وسایل گرمایشی و سرمایشی هم اقدام شود.



 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد