چرا دولت در زیان کنسرت‌ها شریک نمی‌شود؟

 خراسان نوشت: حسام الدین سراج که قرار است 31 خرداد ماه در ارکستر ملی به رهبری سهراب کاشف در تالار وحدت روی صحنه برود، از انتشار آلبوم جدید 10 قطعه‌ای خود، با عنوان «چشم بی‌خواب»، به آهنگ سازی مجید مولانیا، سرپرست گروه «سور»، خبر داد که بخش‌هایی از این آلبوم، سال گذشته در کنسرتی با همین گروه اجرا شده است. این خواننده سنتی کشورمان در ادامه با اشاره به وضعیت تولید آلبوم، نقدی به قانون 10 درصدی کنسرت‌ها داشت که در ادامه جزئیات بیشتر آن را خواهید خواند.

چرا دولت در زیان کنسرت‌ها شریک نمی‌شود؟

حسام الدین سراج معتقد است به طور کلی بخش فرهنگ و هنر در مقطع کنونی در امر ذائقه‌سازی دچار مشکل شده است. او درباره هزینه‌های تولید آلبوم و به صرفه نبودن انتشار آن گفت:«این طور نیست که خواننده‌ها ترجیح دهند آلبوم منتشر نکنند، اما این اتفاق افتاده است.

به این دلیل که الان مردم به جای خرید آلبوم، به دانلود اینترنتی روی آورده‌اند. این مشکلی ا‌ست که برای همه تولیدکنندگان بخش موسیقی رخ داده است.» این خواننده سنتی کشورمان، در ادامه با اشاره به ایراد قانون 10 درصد کنسرت‌ها، به نقد آن پرداخت و افزود:«قانون 10 درصد که به نظر من قانون بسیار اشتباهی است، سبب می‌شود هنرمندان به بخشی که در دولت کار فرهنگی-هنری انجام می‌دهد، بدبین شوند و این طبیعی هم هست.

سوال من این است اگر دولت در 10 درصد سود کنسرت که سود بسیار ناچیزی هم هست، شریک است، آیا در ضررش نیز شریک می‌شود؟ من می‌توانم مواردی را معرفی کنم که هنرمندان در کنسرت‌شان ضرر داده اند. آیا دولت حاضر است 10 درصد ضررشان را هم تقبل کند؟ چون به هر دلیلی مانند دیر صادر شدن مجوز اجرا یا ایجاد مشکلاتی که منجر به تبلیغ نشدن کنسرت شود، هنرمند قاعدتاً ضرر خواهد کرد.»



 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد