عرضه بی‌سابقه لوازم‌التحریر ایرانی به بازار

 روزنامه ایران: در آستانه فرا رسیدن بازگشایی مدارس، عرضه بی‌سابقه لوازم‌التحریر ایرانی به بازار آغاز شده است.

موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه لوازم‌التحریر با بیان اینکه در اکثر لوازم‌التحریر، تولید داخلی داریم، خاطرنشان می‌کند: «مردم امسال ایرانی‌ترین لوازم‌التحریر (سهم لوازم‌التحریر ایرانی در بازار حداقل 60 تا 70 درصد است) را خریداری می‌کنند، تحریم و ممنوعیت واردات برخی از لوازم‌التحریر باعث شد که تولیدات داخلی افزایش پیدا کند. از سویی برای اینکه مردم جنس ارزان‌تر بخرند سراغ تولیدات وطنی رفتند.»

موسی فرزانیان ادامه می‌دهد:«تا سال گذشته جامدادی هم وارداتی بود ولی اکنون در این کالای پرمصرف 99 درصد داخلی‌سازی صورت گرفته است.»

با وجود افزایش نرخ ارز و کاهش واردات کالا به کشور تا اندازه‌ای هزینه تولید محصول برای تولید‌کننده ایرانی هم افزایش یافته است اما با وجود این نسبت به محصول خارجی دارای مزیت رقابتی است.

طبق آمارها سرانه مصرف خودکار در کشور 400 میلیون در سال و مداد 2 میلیون و 500 هزار قراص است. در حوزه مداد تولید داخلی پاسخگوی نیاز است، ولی در زمینه خودکار هنوز خودکفایی حاصل نشده است، البته شنیده‌ها حکایت از آن دارد که بزودی دو کارخانه جدید در این بخش فعال خواهد شد.

رئیس اتحادیه نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر تشریح می‌کند که یکی از اتفاق‌های مهمی که در حوزه لوازم‌التحریر رخ داده، حضور وارد‌کنندگان در تولید است. واردکنندگان لوازم التحریر که دیدند قیمت ارز بالا رفته و بودجه مردم با قیمت‌های موجود همخوانی ندارد تصمیم گرفتند به سمت تولید بروند. در حقیقت مکانیزم‌های اقتصادی باعث شده که تولید در کشورمان رونق بگیرد. وارد‌کنندگان در زمینه تولید خودکار به‌دنبال خرید ماشین‌آلات و تجهیزات هستند. وی فقط در مورد قیمت کاغذ می‌افزاید: «در زمینه کاغذ به جهت گرانی که رخ داد، مردم مجبور هستند با قیمت‌های بالایی دفتر خریداری کنند و در این خصوص چاره‌ای وجود ندارد.»

اما جدای از کاغذ، قیمت بسیاری از محصولات نسبت به نمونه مشابه خارجی آن، منطقی‌تر است.

بسته لوازم التحریر 120 هزار تومان

رئیس اتحادیه نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر اذعان داشت که با قیمت‌های موجود به غیر از هزینه کیف، کفش و لباس قیمت لوازم‌التحریر در پایین‌ترین قیمت برای یک دانش‌آموزدبستانی حداقل بین 100 تا 120 هزار تومان خواهد بود. وی تأکید کرد: قیمت لوازم التحریر نسبت به ابتدای سال جاری مسیر کاهشی خود را دنبال می کند و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.

افزایش کیفیت کیف

محمد احمد جندقیان یکی از تولیدکنندگان کیف هم می‌گوید که طی سال‌های مختلف کیف‌های وارداتی چین بازار ایران را قبضه کرده بود، اما با ممنوعیت واردات از سوی دولت، تولیدکنندگان داخلی وارد این عرصه شدند و اکنون تولید کشور با تقاضا هماهنگ است و تولیدکنندگان می‌توانند تمام نیاز کشور را پاسخگو باشند.

وی با بیان اینکه یک کیف خوب برای مدرسه دبستانی‌ها بین 70 تا 80 هزار تومان است، تصریح می‌کند که تولید شرایط خوبی دارد و تمام تولیدات برای عرضه به بازار آماده است. خانواده‌های ایرانی با خرید کیف ایرانی صرفه‌جویی در قیمت‌ها کردند و از طرفی خرید آنها به تولید ملی کمک می‌کند تا این صنعت رونق بیشتری بگیرد.

جندقیان خاطرنشان کرد که تولید کیف مدرسه رونق خوبی دارد و تمام فعالان این حوزه به فروش بالای خود اطمینان دارند.



 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد