خبرگزاری ایلنا: رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه اظهار داشت:ما در لباسهای مردانه هیچگونه محدودیتی نداریم، اما مطابق دستور اماکن تولید هر مدل مانتویی که دکمه نداشته باشد ممنوع است و ما نیز با این امر برخورد میکنیم.
حبیب طهماسبینیک رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه در خصوص آخرین وضعیت فروشندگان و فعالان این حوزه گفت: با افزایش نرخ ارز دیگر واردات پوشاک توجیهی ندارند و بنابراین فروش و فعالیت ما نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و مردم نیز از کالاهای ایرانی استقبال میکنند.
به طور کلی ما مردمی داریم که اگر کالای باکیفیت ایرانی تولید شود از آن استقبال میکنند ما هم در همین راستا تلاش کردیم که کیفیت کار خود را ارتقا دهیم هر چند مشکلاتی در تامین مواد اولیه و عدم به روز بودن دستگاهها وجود دارد.
وی ادامه داد: البته باید به این امر اعتراف کرد که هنوز طراحان ما همردیف طراحان ترکیه نیستند و در این حوزه عقب هستیم، اما اگر مشکلات مواد اولیه و تولید حل شود و بازار به همین منوال بماند به طور حتم به زودی از طراحان ترکیه نیز جلو خواهیم زد.
طهماسبی نیک تصریح کرد: هنوز مجبور هستیم مواد اولیه را با قیمتهای بالا تهیه کنیم، همزمان مشکلاتی مانند بهره بانکی، مالیات و بیمه باعث شده قیمت تمام شده ما بالا برود و ما نتوانیم با کالای خارجی رقابت کنیم.
ما امروز علاوه بر پرداخت مالیات، ۹ درصد از ارزش افزوده را نیز پرداخت میکنیم. از سویی بهرههای وام بانکی کمر فعالین این حوزه را خم کرده است در حالی که در کشورهای دیگر وامهای کم بهره و یا اصلاً بدون بهره میدهد.
رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه در خصوص میزان افزایش مالیات در سال آینده گفت: ما در پرداخت مالیات امسال دچار مشکل هستیم اکنون چگونه انتظار دارند که سال آینده نیز افزایش مالیات داشته باشیم این امر به ما ضربه میزند، ما مخالف مالیات نیستیم و معتقدیم کشور باید از طریق مالیات اداره شود.
اما نباید مالیات امری سلیقهای باشد بلکه باید ابتدا بررسی کنند که یک کارگاه تولیدی آیا در فروش خود افزایشی داشته است یا خیر؟ بنابرایناینکه هر سال به طور متوسط ۵ تا ۱۰ درصد مالیات را افزایش بدهند امری اشتباه است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون وضعیت به گونهای است که هر کاری که تولید میشود بلافاصله در بازار فروش میرود مگر اینکه کالای بیکیفیت باشد.
وی در خصوص روپوش مدارس گفت: متاسفانه وزارت آموزش و پرورش همکاری لازم را با ما نداشت در حالی که ما تضمین داده بودیم برای تامین روپوش با مدیران مناطق آموزش و پرورش همکاری کنیم و ۲۰ درصد زیر قیمت بازار روپوشها را باکیفیت بالاتر تامین کنیم، اما به دلیل منافع مالی برخی افراد آنها از این امر استقبال نکردند؛ و در خصوص وجود محدودیت در تولید لباس گفت: ما در لباسهای مردانه هیچگونه محدودیتی نداریم، اما مطابق دستور اماکن تولید هر مدل مانتویی که دکمه نداشته باشد ممنوع است و ما نیز با این امر برخورد میکنیم.
تولید اینگونه مانتوها زیبنده جامعه اسلامی نیست و ما نیز به هیچ خیاطی اجازه نمیدهیم که چنین مانتویی تولید کند و در صورت مشاهده توسط ما و یا اماکن بلافاصله پلمپ خواهد شد.