به گزارش نفت دیلی، آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرد که رشد تقاضای جهانی نفت از سال ۲۰۲۵ میلادی به بعد رو به کند شدن میرود.
آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرد که انتظار میرود رشد تقاضای جهانی نفت از سال ۲۰۲۵ میلادی کند شود، زیرا بهرهوری در مصرف سوخت و استفاده از خودروهای برقی افزایش مییابد. با این همه، این نهاد پیشبینی کرد رشد تقاضای نفت در دو دهه آینده متوقف نخواهد شد.
در فرض اصلی مطرحشده در گزارش سالانه «دورنمای انرژی جهان» که دورهاش تا سال ۲۰۴۰ میلادی را پوشش میدهد، آمده است که تقاضای جهانی نفت تا سال ۲۰۲۵ میلادی بهطور میانگین سالانه یک میلیون بشکه افزایش مییابد. تقاضای نفت در سال ۲۰۱۸ میلادی ۹۷ میلیون بشکه در روز بود.
پیشبینی آژانس بینالمللی انرژی همچنین نشان میدهد در دهه ۲۰۳۰ میلادی، تقاضای جهانی نفت سالانه ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش مییابد و تا سال ۲۰۴۰ میلادی به ۱۰۶ میلیون بشکه در روز میرسد.
این نهاد پیشبینی کرد تا سال ۲۰۴۰ میلادی شمار خودروهای برقی فعال در جهان به ۳۳۰ میلیون خودرو میرسد که از پیشبینی بیشتر است.
طبق پیشبینی آژانس بینالمللی انرژی، بیشترین رشد تولید نفت متعلق به آمریکا، عراق و برزیل خواهد بود.
انتظار میرود تولید نفت شیل آمریکا از روزانه 6 میلیون بشکه در سال 2018 به روزانه 11 میلیون بشکه در سال 2035 میلادی برسد.
در گزارش یادشده آمده است: قیمت نفت لازم برای توازن عرضه و تقاضا در این فرض افزایش مییابد و به حدود ۹۰ دلار در سال ۲۰۳۰ و ۱۰۳ دلار در سال ۲۰۴۰ میلادی میرسد.