به گزارش نفت دیلی، مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: پروژه مدیریت امنیت اطلاعات سامانه هوشمند سوخت (ISMS) سامانه هوشمند سوخت وارد فاز دوم شده است و 10 روش اجرایی آن به زودی ابلاغ خواهد شد.
دکتر محسن روحانی افزود: پروژه مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) با هدف اطمینان از صحت و پایداری سامانه هوشمند سوخت و کاهش ریسک های احتمالی ناشی از بحران ها یا حوادث امنیتی احتمالی در این واحد در حال اجراست.
وی افزود: فاز نخست این پروژه شامل شناخت وضعیت موجود، طراحی وضعیت مطلوب و طراحی رویه گذار از وضع موجود به مطلوب به پایان رسیده و پروژه وارد فاز دوم شده است.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: نتیجه این فاز 23 روش اجرایی، 6 خط مشی و 36 پروژه پیشنهادی برای ارتقای امنیت سامانه است که به مرور بررسی شده است و برای اجرا نهایی می شود.
وی تاکید کرد: پروژه های پیشنهادی در حال نهایی شدن است و در صورت تصویب و تأمین منابع مالی به منظور ارتقای امنیت سامانه هوشمند سوخت به زودی اجرایی خواهد شد.
روحانی افزود: هم اکنون 10 روش اجرایی فاز دوم این پروژه آماده اجراست که به زودی ابلاغ خواهد شد.
مدیر سامانه هوشمند تصریح کرد: فاز دوم شامل مراحل اجرایی است که روش های اجرایی پیشنهادی و پروژه های ارتقای امنیت سامانه در آن یکی پس از دیگری نهایی می شود و قابل اجرا خواهد بود.
ارتقای سامانه هوشمند سوخت به عنوان یک هدف اصلی مد نظر شرکت ملی پخش قرار گرفته است و با اجرای پروژه مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) از دارایی های اطلاعاتی سامانه هوشمند سوخت دربرابر همه تهدیدهای خارجی و داخلی بیش از پیش حفاظت خواهد شد.