5هزار متخصص بخش بالادستی برای توسعه و راهبری پارس جنوبی نیاز داریم

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از نیاز منطقه پارس جنوبی به پنج هزار نفر نیروی انسانی متخصص در زمینه بالادستی صنعت نفت خبر داد و تصریح کرد: این نیروها در بخش ساحلی و فراساحلی موردنیاز هستند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس امروز (شنبه 23 مهر) در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با دانشگاه صنعت نفت تصریح کرد: این تفاهمنامه با هدف گسترش زمینه های همکاری آموزشی، پژوهشی و فناوری برای رفع نیازهای صنعت نفت کشور به منظور توسعه پایدار در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس میان سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی، شرکت نفت و گاز پارس با دانشگاه صنعت نفت امضا شد.

موسی سوری دریافت مجوزهای لازم برای تاسیس شعبه دانشگاه صنعت نفت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و راه اندازی مرکز آموزشی پژوهشی را از محورهای تفاهمنامه مشترک با دانشگاه صنعت نفت اعلام و تصریح کرد: با وجود دانشگاه های مختلف، جای خالی دانشگاه صنعت نفت در رشته های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در این منطقه خالی بود که امیدواریم همزمان با احداث نخستین شعبه دانشگاه صنعت نفت در این منطقه، زمینه لازم برای پرورش نیروی انسانی متخصص در این منطقه و نخستین اعزام این نیروها به خارج از کشور فراهم شود.

او گفت: بر اساس برآوردها و با توجه به تولید سالانه 110 میلیارد دلار ثروت در منطقه پارس جنوبی، به حدود 5 هزار نفر نیروی انسانی متخصص در زمینه بالادستی به ویژه در بخش فراساحلی، مهندسی مطالعات، نظارت عالیه، مدیریت یکپارچه مخزن، نیاز داریم که این نیاز تا 10 هزار نفر نیز قابل افزایش است.

وی تربیت نیروی انسانی در بخش فراساحلی عملیات نفتی را یکی از نیازهای مهم صنعت نفت کشور و دنیا خواند و گفت: هم اکنون رقابتی جدی میان کشورهای مختلف دنیا برای پرورش نیروی انسانی در صنعت نفت است و متاسفانه در بخش فراساحلی به شدت شاهد ریزش نیروی انسانی متخصص هستیم که باید با به کارگیری نیروهای جدید این خلا پر شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس نگهداشت نیروی انسانی را یکی دیگر از اولویت های صنعت نفت پس از جذب آنها اعلام و تصریح کرد: هم اکنون توجهی ویژه به اقدام های مختلف در زمینه نگهداشت و ارتقای انگیزش نیروی انسانی در منطقه ویژه پارس جنوبی شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به گذشت 10 سال از عمر خطوط لوله در منطقه پارس جنوبی، این خطوط در حال فرسایش هستند؛ به همین منظور ضروری است به بحث اچ اس ای (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) و آموزش نیروی انسانی در زمینه بازرسی فنی دستگاه ها و خطوط توجه ویژه شود.

سوری با تاکید بر نقش محوری دانشگاه صنعت نفت در پرورش نیروی انسانی کارآزموده با هدف رفع نیازهای این صنعت گفت: این دانشگاه باید پرچم دار جهش علمی در حوزه های بالادستی صنعت نفت به ویژه بخش صنایع فراساحلی با هدف ارزش آفرینی در صنعت نفت باشد.

وی با تاکید بر توجه به سلامت جسمی و روانی نیروی انسانی شاغل در منطقه ویژه پارس جنوبی اظهار امیدواری کرد که با حضور متخصصان دانشگاهی صنعت نقت در منطقه عسلویه حرکت جهشی به سمت اقتدار علمی در صنعت نفت و زمینه دستیابی به سند توسعه این صنعت در افق 20 ساله فراهم شود.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد