آمادگی آمریکا برای بازگشت به مذاکرات وین

 ایرنا نوشت: یک مقام ارشد دولت آمریکا بامداد پنجشنبه آمادگی کشورش برای بازگشت به مذاکرات وین برای احیای برجام را اعلام کرد.

 

به گزارش بلومبرگ، این مقام آمریکایی گفته است: مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده هستند تا به‌محض آماده‌شدن تهران، برای دور هفتم گفت‌وگوهای غیرمستقیم با ایران برگردند.

 

این مقام آمریکایی که نامش بیان نشده، توضیح داد تیم مذاکره‌کننده آمریکا به سرپرستی "رابرت مالی" می‌تواند هفته آینده برای پیگیری گفت‌وگوها به وین بازگردد، هرچند که ممکن است تاریخ آن به تعویق بیافتد.

 

بلومبرگ به نقل از این مقام ارشد دولت آمریکا همچنین نوشت تیم رابرت مالی با رژیم صهیونیستی نیز گفت و گو کرده است.

 

مقام‌های آمریکایی در گفت‌وگو با نشنال نیز اعلام کرده اند نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و هیأت آمریکایی پیش‌بینی می‌کنند به زودی دور جدیدی از مذاکرات در وین در خصوص برجام برگزار شود.

 

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید نیز اعلام کرد: ما شاهد فرصتی برای حرکت به سمت یک راهکار دیپلماتیک هستیم. امیدواریم دیگرانی که در مذاکرات حضور دارند این فرصت را ببینند.

 

نشریه نیشن نیز به نقل از ند پرایس سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا روند گفت‌وگوهای هسته‌ای در وین را مثبت دانست و اعلام کرد در این دور از مذاکرات پیشرفتی صورت گرفته است.

 

مذاکرات برجام پس از ۶ دور گفت‌وگوهای فشرده و مستمر در وین، به مراحل پایانی نزدیک شده و دیپلمات‌ها امیدوارند این توافق ظرف هفته‌های آینده فعال شود.

 

در آخرین نشست کمیسیون مشترک برجام در وین، هیات های شرکت کننده با ابراز خرسندی از پیشرفت های صورت گرفته برای احیای برجام، بار دیگر بر عزم و جدیت خود برای پیگیری روند گفت‌وگوها با هدف یافتن راه حل‌هایی برای چند موضوعی که هنوز حل و فصل نشده اند تاکید کردند.

 

در پایان این نشست، هیات‌ها برای کسب دستورالعمل‌های سیاسی در خصوص مسائل باقی‌مانده راهی پایتخت‌ها شدند.

 

سیدعباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که ریاست هیات ایرانی در مذاکرات برجام را برعهده دارد ، با بیان پیشرفت های صورت گرفته در این دور از مذاکرات به ویژه در مورد پیش نویس متون مذاکراتی گفت موضوعات مهم باقی مانده نیازمند تصمیم گیری های جدی در پایتخت ها خصوصا در کشورهای طرف مذاکره است.

 


 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد