آیت‌الله جنتی: اسلام سیاسی را امام احیا کرد

همه از جمله وزرای آموزش و پرورش و علوم باید برای شناخت بیشتر راه و رسم امام خمینی(ره) به نسل جدید به ویژه دانش آموزان و دانشجویان تلاش مضاعفی کنند ضمن آنکه حوزه‌های علمیه و روحانیون نیز باید حافظ آثار امام (ره) باشند.
 
 
آیت‌الله جنتی گفت: گفت: غربی‌ها و پیروان آنان در ایران زمان طاغوت سال‌ها تلاش کرده بودند که دین را از عرصه اجتماعی و سیاسی حذف کنند که امام بزرگوار این توطئه را برهم زد و اسلام سیاسی و مردم سالاری دینی را احیا کرد.
 
 
به گزارش ایلنا، آیت‌الله احمد جنتی با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و امام خمینی(ره) گفت: حضرت زهرا(س) هم مقامات عالی انسانی را دارا بود و در یک کلمه تجلی کامل اسماء و صفات الهی بود.
 
 
جنتی در تشریح ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) گفت: ایشان اگرچه طول حیات مبارکشان کوتاه بود اما عمق زندگی ایشان بسیار زیاد و پر برکت بود؛ ایشان در کل اعصار مایه افتخار و الگوی زنان عالم هستند.
 
 
وی با ابراز تاسف از اینکه الگوی امیر المومنین علی (ع) برای مردان و حضرت صدیقه زهرا(س) برای زنان عالم همچنان به درستی تبیین نشده است، خاطرنشان کرد: باید همه تلاش کنیم تا الگوی این دو چهره ممتاز تاریخ و بشریت در سراسر عالم فراگیر شود.
 
 
دبیر شورای نگهبان و از شاگردان امام خمینی(ره) در ادامه به تبیین شخصیت امام اشاره کرد و گفت: ایشان گرچه بیش از ۳۰ سال است که از میان ما رفته اما افکار و اندیشه‌های ایشان همان‌طور که در صحیفه امام هم آمده، زنده است و همواره برای همگان قابل استفاده خواهد بود.
 
 
وی افزود: همه از جمله وزرای آموزش و پرورش و علوم باید برای شناخت بیشتر راه و رسم امام خمینی(ره) به نسل جدید به ویژه دانش آموزان و دانشجویان تلاش مضاعفی کنند ضمن آنکه حوزه‌های علمیه و روحانیون نیز باید حافظ آثار امام (ره) باشند.
 
 
جنتی در پایان در کنار برشمردن صفات شخصیتی امام، آشتی دادن دین و سیاست درعصر جدید را از جمله اقدامات بسیار مهم وی دانست و گفت: غربی‌ها و پیروان آنان در ایران زمان طاغوت سال‌ها تلاش کرده بودند که دین را از عرصه اجتماعی و سیاسی حذف کنند که امام بزرگوار این توطئه را برهم زد و اسلام سیاسی و مردم سالاری دینی را احیا کرد از این رو همه باید در نشر افکار و اندیشه‌های ایشان به وظایف خود عمل کنیم.
 


 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد