رئیس اداره طب ایرانی و مکمل معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، گفت: درمانگاه تخصصی طب ایرانی از آبان سال گذشته در مرکز آموزشیدرمانی آیتالله موسوی راهاندازی شده و فعال است.
فاطمه جعفری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به حضور متخصصان طب ایرانی درمانگاه تخصصی طب ایرانی در بیمارستان آیتالله موسوی زنجان، اظهار کرد: هرگونه تخلف افراد سودجو که بدون دارا بودن تخصص در حوزه طب ایرانی، به ویزیت بیماران با این عنوان میپردازند، مورد پیگیری قرار میدهیم.
وی به برگزاری کارگاه تدابیر پیشگیرانه و درمانی طب ایرانی در ناباروری توسط اداره طب ایرانی و مکمل معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، اشاره کرد و افزود: این کارگاه با حضور اساتید و متخصصان طب ایرانی برای گروه هدف اعم از متخصصان زنان و ماماها برگزار شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: اجرای پروژه سلامتکده طب ایرانی در محوطه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، از اقدامات در حال انجام اداره طب ایرانی است.
جعفری رویکرد اصلی طب سنتی ایرانی را رویکردی سلامتمحور بر مبنای ترویج سبک زندگی درست و پیشگیری از بیماری عنوان کرد و گفت: باید مردم را در مسیر درست ارائه خدمات در حوزه طب سنتی هدایت کنیم تا آنچه به نفع سلامت آنان است، در اختیارشان قرار گیرد.
رئیس اداره طب ایرانی و مکمل معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با بیان اینکه یکی از معضلات امروز جامعه جهانی در حوزه سلامت، شیوع بیماریهای غیرواگیر است، خاطرنشان کرد: سازمان جهانی بهداشت تنها راه مداخله و پیشگیری از این بیماریها را اصلاح سبک زندگی میداند و این در حالی است که اصلاح سبک زندگی رویکرد اصلی طب سنتی ایرانی است.