سفیر روسیه: از نقطه بی‌بازگشت در روابط با ایتالیا عبور نکرده‌ایم

سفیر روسیه در ایتالیا در گفت‌وگویی با اشاره به «آسیب بزرگ» مشارکت «غیرمستقیم» ایتالیا به نفع کی‌یف در جنگ اوکراین، گفت که روسیه و ایتالیا هنوز روابط دوجانبه را حفظ کرده‌اند که به جلوگیری از ایجاد سوتفاهم در روابط دوجانبه و بین‌المللی‌شان کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، الکسی پارامونوف، سفیر روسیه در ایتالیا در گفت‌وگویی با خبرگزاری نووستی گفت که بیشتر ایتالیایی‌ها خواستار پایان یافتن سریع جنگ اوکراین و لغو تحریم‌ها علیه روسیه هستند.

پارامونوف در این باره گفت: ارتباط ما با جامعه مدنی ایتالیا و شهروندان عادی که سمت دولتی ندارند، باعث شده است که به خرد، عقلانیت و پذیرا بودن مردم ایتالیا پی ببریم. اکثر ایتالیایی‌ها، به وضوح خواهان حفظ روابط دوستانه با روسیه هستند. آن‌ها فقط خواستار پایان سریع جنگ اوکراین، لغو تحریم‌ها (علیه روسیه) و بازگشت به گفتمان سازنده و سودمند پیشین برای طرفین هستند.

سفیر روسیه در ایتالیا همچنین گفت که ایتالیا به طور غیرمستقیم به نفع کی‌یف در این جنگ مشارکت کرد اما هنوز از نقطه بی‌بازگشت در روابطش با روسیه عبور نکرده است.

این دیپلمات روس بیان کرد: از نظر من،  روابط روسیه با ایتالیا در لحظه قابل توجهی قرار گرفته است. ما در یک سال و نیم گذشته شاهد آن بوده‌ایم که ایتالیا تحت تاثیر وابستگی به اتحادیه اروپا، فشار و هیجانان خارجی، به طور یک‌جانبه از روسیه فاصله گرفته است. روسیه در تمامی اقدامات ضدروسی ممکن، از جمله تامین سلاح و ارائه اطلاعات به رژیم کی‌یف و تبلیغات ضدروسی اوکراین و دیگر موارد دست داشته است. افسوس که ایتالیا هم مانند دیگر کشورهای ناتو، به طور غیرمستقیم و به نفع زلنسکی در جنگ اوکراین شرکت کرد.

اما به گفته او، روابط میان ایتالیا و روسیه حفظ شده است که انتقال مواضع مسکو درباره مسائل مهم به حاکمیت ایتالیا را همچنان امکان‌پذیر می‌سازد.

پارامانوف با اشاره به کانال‌های ارتباطی این دو کشور گفت: ما از این کانال‌ها برای انتقال اطلاعات، پیام‌های رسمی متعدد، صیانت از منافع نهادهای قانونی و افراد برای حفظ حداقل ارتباط میان دو کشور و جلوگیری از پیش آمدن سو تفاهم‌ها در زمینه جنبه‌های مهم روابط دوجانبه و بین‌المللی استفاده می‌کنیم.

او افزود: باید اقرار کنیم که آسیب وارد شده به روابط دوجانبه بزرگ بوده است اما احتمالا از نقطه بی‌بازگشت عبور نکرده‌ایم.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد