آمریکا: به «پاسخگو کردن» ایران ادامه خواهیم داد

 معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری به سوالاتی راجع به دیدگاه مقام معظم رهبری درباره گسترش توافق «ابراهیم» و رونمایی از یک پهپاد جدید توسط ارتش ایران پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری درباره گسترش توافق ابراهیم که آن را «شرط‌بندی روی اسب بازنده» تلقی کردند، گفت: من فقط می‌گویم که مطمئن نیستم واقعا علاقه‌ای به این دیدگاه در این باره داشته باشیم. فکر می‌کنیم این توافق می‌تواند به طور بالقوه، یک توافق دگرگون‌کننده عادی‌سازی روابط برای منطقه باشد.
پاتل در ادامه، ادعاهایی را علیه نقش ایران در منطقه مطرح و با اشاره به عادی‌سازی روابط عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از گسترش توافق ابراهیم گفت که پیوند روابط دوجانبه‌شان با طرفین، نقشی است که در مقابله و مبارزه با آن چه فعالیت‌های مخرب و ثبات‌زدای حکومت ایران در منطقه خواند، دارند.
پاتل در حالی مدعی نقش مخرب ایران در منطقه است که آمریکا، خود با حضور نظامی مداخله‌جویانه در منطقه به بهانه تامین امنیت آن، فروش میلیاردها دلار تسلیحات به برخی کشورهای منطقه و دامن زدن به رقابت تسلیحاتی، سکوت در قبال جنایات رژیم صهیونیستی و دنبال کردن اهداف هژمونیک خود در منطقه، ثبات و امنیت آن را تضعیف کرده است.
واکنش پاتل به سخنان مقام معظم رهبری در پی این مطرح می‌شود که ایشان با اشاره به مسئله فلسطین و غصب این کشور توسط رژیم صهیونیستی بیان کردند: نظر قطعی جمهوری اسلامی این است دولت‌هایی که قمار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را سرمشق کار خود قرار دهند، ضرر خواهند کرد؛ چرا که این رژیم رفتنی است و آنها در حال شرط‌بندی روی اسب بازنده هستند.
مسئله فلسطین یکی‌ از محورهای مذاکرات برای عادی‌سازی روابط عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی است.
مذاکرات میان طرف فلسطینی و سعودی درباره مطالبات فلسطین ادامه دارد.

در سال‌های گذشته، برخی کشورهای عربی منطقه، از جمله امارات متحده عربی و بحرین، طی توافقی موسوم به «ابراهیم» با میانجی‌گری دولت آمریکا روابط رسمی با رژیم صهیونیستی را آغاز کردند.

دولت جو بایدن، حالا با میانجی‌گری میان عربستان و رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش این توافق است.
معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه در پاسخ به سوالی درباره رونمایی از پهپاد «کمان ۱۹» توسط ارتش ایران و اظهارات ارتش درباره توانمندی‌های دفاعی کشور در زمینه جنگ الکترونیک و احتمال صادرات تسلیحات ایرانی به روسیه و دیگر کشورها، با تکرار ادعاها درباره ایران گفت: استفاده از تجهیزات نظامی ایران خطر ایفا کردن نقشی بزرگ‌تر  در فعالیت‌های مخرب و ثبات‌زدای فعلی آن است. ما بیشتر سال گذشته را درباره  تعمیق شراکت امنیتی میان ایران و فدراسیون روسیه گذراندیم. مسلما، هر سامانه جدیدی خطر بالقوه بدتر کردن فعالیت‌های عمیقا خشونت‌بار و ثبات‌زدایی را ایجاد می‌کند که می‌دانیم ایران در آن مشارکت خواهد کرد.
پاتل گفت که آمریکا با استفاده از ابزارهایی که در اختیار دارد و با هماهنگی شرکا و متحدانش، از جمله سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس به «پاسخگو کردن» ایران ادامه خواهد داد.
روز گذشته، در ادامه مراحل اصلی رزمایش مشترک پهپادی ارتش، پهپاد کمان ۱۹ برای نخستین بار با انجام پرواز به چرخه عملیاتی ارتش وارد و عملیات اخلال هواپایه و اقدامات جنگ الکترونیک نیز در حوزه پهپادی با موفقیت اجرا شد.
در ادامه این رزمایش، یگان‌های جنگ الکترونیک از نیروهای چهارگانه ارتش روش‌ها و راهکارهای جنگ الکترونیک را تمرین و اجرا کردند.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد