جذب سرمایه‌گذار در مناطق تقاضا محور اولویت سازمان صنایع کوچک است

به گزارش صنعت نیوز، سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با بیان اینکه ظرفیت‌سازی برای جذب سرمایه‌گذار در مناطق تقاضا محور از راهبردهای اصلی این سازمان است گفت:توجه به تکمیل امکانات زیرساختی در شهرک سروستان۲ که در فاصله نزدیک با مرکز استان فارس قراردارد در اولویت ‌برنامه‌های مهم عملیاتی قراردارد.

فرشاد مقیمی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجموعه صنعتی شهرک صنعتی سروستان۲ که همزمان با سفر دور دوم رییس جمهور به استان انجام شد اظهار کرد: تأمین زیرساخت‌های آب و برق در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی فارس قراردارد و ما در سطح این سازمان حمایت های لازم را انجام خواهیم داد.

وی با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم شاهد شتاب در توسعه و تکمیل زیرساخت‌های این شهرک صنعتی هستیم گفت:در این مدت پروژه های با اعتبار ۴۰۰میلیارد ریال اجرایی شده است.

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به اینکه ظرفیت سازی برای جذب سرمایه گذار در مناطق تقاضا محور از راهبردهای اصلی این سازمان است گفت:در همین راستا نیز توجه به تکمیل امکانات زیرساختی در شهرک سروستان۲ که در فاصله نزدیک با مرکز استان فارس قراردارد در اولویت برنامه های مهم عملیاتی قراردارد.

مقیمی بابیان اینکه بر اساس قانون تامین زیرساخت ها تا ورودی شهرک های صنعتی در برعهده دستگاه های اجرایی خدمات رسان است گفت:باتوجه به محدودیت های اعتباری دستگاه ها و برای تسریع در تامین خدمات،بخشی از این اعتبارات از منابع شرکت های شهرک های صنعتی تامین می شود.

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به انعقاد قرارداد شرکت شهرکهای صنعتی فارس با شرکت برق منطقه‌ای فارس برای احداث پست برق باظرفیت ۵۰ مگاوات به منظور تامین برق پایدار این شهرک صنعتی گفت:امیدواریم شرکت برق منطقه‌ای فارس ضمن سرعت بخشیدن به روند اجرای طرح،برق مورد نیاز واحدهای این شهرک صنعتی را تامین کند.

مقیمی همچنین از مذاکرات شرکت شهرکهای صنعتی فارس با آب منطقه ای و آبفای شیراز برای اجرای طرح انتقال پساب به سروستان گفت:باتوجه به اینکه بخشی از طرح در سال های گذشته از محل تصفیه خانه شماره یک شیراز توسط شرکت آب منطقه ای فارس اجرا شده و پساب در بخش های صنعت و کشاورزی مورد استفاده قرار خواهد گرفت ،توافقات اولیه جهت اختصاص ۱۵۰لیتر برثانیه از پساب برای مصارف غیر شرب شهرک صنعتی صورت گرفته و امیدواریم این طرح با مشارکت بخش های صنعت و کشاورزی اجرایی شود.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس نیز گفت:در شهرستان سروستان دو شهرک صنعتی شماره یک و دو به فعالیت می پردازد که شهرک صنعتی سروستان یک دارای ۴۵ هکتار مساحت است و تاکنون ۴۴قراردادسرمایه‌گذاری در آن منعقد شده که از این تعداد ۲۲ واحد تولیدی و صنعتی با اشتغال۶۱۸ نفر در مرحله بهره‌برداری است.

سید مصطفی هاشمی افزود:شهرک صنعتی سروستان ۲ نیز به دلیل نزدیکی با شیراز و قرارگرفتن در مسیر بزرگراه شیراز– بندرعباس، ظرفیت مناسبی برای توسعه دارد و در حال حاضر ۴۳ قرارداد سرمایه گذاری با متقاضیان در این شهرک صنعتی منعقد شده است.

این مسوول افزود:این شهرک صنعتی با مساحت فعلی ۷۵۰هکتار بعنوان یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی استان محسوب می شود با توجه به تکمیل شهرک صنعتی بزرگ شیراز در اولویت زیرساختی شهرک‌های صنعتی فارس قرار دارد.

وی افزود: پنج واحد تولیدی و صنعتی با اشتغال ۹۵ نفر در سروستان ۲ مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

در این برنامه وزیر صنعت،معدن و تجارت با همراهی سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از مجموعه صنعتی تولید فرآورده های نسوز در شهرک صنعتی سروستان۲ بازدید و در گفتگو با فعالان صنعتی به بررسی مسائل و مشکلات پرداخت.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و هیات دولت در دومین دور از سفر استانی خود روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری (بیستم و بیست و یکم مهرماه) میهمان مردم استان فارس خواهد بود.

افتتاح پروژه آزادراه شیراز – اصفهان، بهره برداری از خط دوم انتقال آب سد درودزن به شیراز، شرکت در مراسم یادروز حافظ، دیدار با جمعی از هنرمندان، شرکت در آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها، دیدار با جمعی از نخبگان، بازدید از کارخانه آی.تی.آی، واگذاری ۱۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن، خود مالک، بافت فرسوده و روستایی، سخنرانی عمومی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان حوادث تروریستی در شاهچراغ (ع)، شرکت در جلسه شورای برنامه ریزی و دیدار با فعالان اقتصادی از جمله برنامه‌های سفر دو روزه رئیس جمهور به استان فارس است.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد