بیش از ۸۷ هزار زائر خانه خدا از ۲۱ فرودگاه کشور اعزام می‌شوند

 

به گزارش سفرنیوز، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر خانه خدا از ۱۸ فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و سه فرودگاه حضرت امام خمینی(ره)، قشم و چابهار راهی سرزمین وحی خواهند شد.

رضا نخجوانی در نشست هم‌اندیشی حج تمتع ۱۴۰۳ اظهار کرد: ۵۸ هزار و ۶۲۱ زائر خانه خدا از فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها عازم مدینه منوره و مکه مکرمه خواهند شد.

وی با بیان اینکه تمام ارکان و دست اندرکاران حج تمتع برای برگزاری هرچه بهتر این عملیات آماده هستند، گفت: هریک از نهادهای مربوطه به وظایف خود آگاه هستند و به‌خوبی می‌دانند که کوچکترین ناهماهنگی در این عملیات عظیم هزینه‌های سنگینی برای زائران و آبروی نظام جمهوری اسلامی به همراه خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: تجربه سال‌های گذشته و بررسی نقاط ضعف و قوت عملیات‌های پیشین حج تمتع این امکان را فراهم می‌کند تا شاهد برگزاری عملیات مطلوبی در حج تمتع ۱۴۰۳ در فرودگاه‌های کشور باشیم.

لزوم رعایت زمان‌بندی مناسب برای عدم تداخل پروازها

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه این نشست گفت: برخی فرودگاه‌ها از ترمینال ویژه حج برخوردار هستند اما آن دسته از فرودگاه‌ها که ترمینال مجزا برای عملیات حج ندارند، باتوجه به پراکندگی برنامه پروازی حج تمتع، زمانبندی مشخصی داشته باشند تا در پروازهای غیر حج با مشکل و ازدحام مواجه نشویم.

محمدی‌بخش افزود: خدمت‌رسانی به بهترین بندگان خدا در بهترین سفر معنوی افتخاری است که از جانب خداوند متعال به دست‌ اندرکاران عملیات حج تمتع اعطا شده و باید نهایت توان خود را برای خدمت به زائران به‌کار بگیریم.

وی با بیان اینکه عملیات حج عمره مفرده در این مدت کوتاه یک تمرین مناسب برای برگزاری حج تمتع بود، گفت: کشور عربستان طبق سنوات گذشته ، سخت‌ترین قوانین را نیز اعمال خواهد کرد. در همین راستا باید از پیش از آغاز عملیات حج تمتع برنامه‌ریزی لازم برای آن صورت پذیرد.

زائران در قالب ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در این نشست با بیان اینکه زائران خانه خدا در قالب ۶۲۲ کاروان به سرزمین وحی می‌روند، گفت: عملیات حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت آغاز و تا سوم خرداد روزانه دو هزار و ۱۰۰ زائر عازم کشور عربستان می‌شوند.

رضایی افزود: از چهارم تا هفدم خرداد، روزانه چهار هزار زائر و از هجدهم تا بیست و یکم خرداد روزانه دو هزار و ۱۰۰ زائر راهی سرزمین وحی می‌شوند.

وی گفت: یکی از دغدغه‌های ما این است که حجاج در مدت زمان کمتری در کشور عربستان باشند و این موضوع ارتباط مستقیم با افزایش ناوگان دارد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تمام هماهنگی لازم برای برگزاری عملیاتی موفق در حج تمتع ۱۴۰۳ به‌عمل آمده است، گفت: تمامی دستگاه‌های مربوطه از آمادگی کامل برخوردار هستند و عوامل حج پیش از اعزام نخستین کاروان ایرانی در کشور عربستان حضور خواهند داشت.

اعزام نخستین زائران خانه خدا از فرودگاه‌های تبریز و کرمان

مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها در نشست هم‌اندیشی حج تمتع ۱۴۰۳ گفت: فرودگاه‌های تبریز و کرمان آغاز کننده عملیات حج در بین فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها هستند و در اعزام نخستین کاروان‌ زائران، بدون شک شاهد برگزاری برنامه‌های فرهنگی و معنوی متناسب با ایام مناسک حج خواهیم بود.

آجیلیان با بیان اینکه نمایندگان سازمان حج و زیارت و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران باید در فرودگاه‌های کشور حضور داشته باشند، گفت: تکریم زائران بیت‌الله‌الحرام در همه حال باید در دستورکار باشد و در مواقع تاخیر پروازها باید پاسخگوی مسافران بود.

وی گفت: زائران خانه خدا دارای مشایعین و مستقبلینی هستند که همراه‌ آن‌ها به فرودگاه می‌آیند، در همین راستا مثل سنوات گذشته برنامه‌های لازم برای جلوگیری از ازدحام در فرودگاه‌ها اتخاذ شده است.

مسئول ستاد حج تمتع شرکت فرودگاه‌ها گفت: زائران خانه خدا حتما اطلاع رسانی پلیس فرودگاه‌ها در خصوص اقلام ممنوعه را جدی بگیرند تا در کشور عربستان با مشکل مواجه نشوند.

در پایان این نشست عقیلی فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور و سلمان پور جانشین فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی هر یک دقایقی را در خصوص نکات مهم در حوزه بازرسی و لزوم مدیریت برای جلوگیری از ازدحام سخنرانی کردند.

عقیلی در سخنان خود نکاتی را در خصوص لزوم آموزش به زائران خانه خدا و نیز هماهنگی بین مدیران فرودگاهی و پلیس متذکر شد و سلمان پور نیز ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت سال گذشته، پیشنهاداتی را برای کنترل جمعیت و لزوم کمک رسانی به زائران کم توان ارائه کرد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد