به گزارش صنعت نیوز، مدیرکل مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از ابلاغ دورههای آموزشی فعالان گردشگری سلامت با هدف توانمندسازی و بهروزرسانی نحوه فعالیت در این حوزه خبر داد.
ابوطالب قاسمی وسمهجانی درباره این دورههای آموزشی توضیح داد: دورههای آموزش و توانمندسازی فعالان گردشگری سلامت کشور که بر اساس سرفصلهای بهروز و مورد نیاز این صنعت تدوین و به استانها ابلاغ شد، به عنوان یکی از سیاستهای در اولویت وزارتخانه در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری ادامه داد: به دنبال این اقدام دو هدف پیگیری شده است؛ ساماندهی فعالان غیررسمی و غیرمجاز از طریق تقویت حلقه رسمی فعالان این بخش و نیز تقویت زنجیره و سیستم رسمی فعالان به منظور عرضه بستههای خدمتی رقابتمند و حرفهایتر به گردشگران سلامت به منظور پشتیبانی از اعتبار و برند سیستم درمان، پزشکی و سلامت کشور از جمله اهداف تعیین شده به شمار میآیند.
قاسمی اظهار کرد: در چارچوب سیاست تعاملی و ارتباط مؤثر با دستگاههای فعال این بخش، این دورههای آموزشی با رویکرد مشارکتی و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر ذینفعان این حوزه تهیه و تدوین شده است.
او افزود: بر اساس دستورالعمل موجود مقرر شد سرفصلهای تخصصی در حوزه فرایندهای درمان در همکاری نزدیک بین موسسات آموزشی دارای مجوز با دانشگاههای علوم پزشکی استانهای قطب انجام شود.
به گفته مدیرکل مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری، این دورهها شامل شش سرفصل اصلی و ۳۲ درس بر اساس نیازمندیهای فعالان این صنعت تدوین و ابلاغ شده است که در تهیه آن به الگوهای موفق بینالمللی توجه شده است.
او یادآور شد: از اقدامات نوآورانهای که در چارچوب ابلاغ این دستورالعمل به آن پرداخته شده است، توجه به نیازهای آموزشی همه ذینفعان این حوزه شامل مدیران دفاتر حرفهای گردشگری سلامت، مدیران آبهای گرم درمانی، اسپاهای حلال، دهکدههای سلامت، راهنمایان فعال در این بخش، هتل بیمارستانها و مدیران IPD بیمارستانها بوده است.
قاسمی گفت: امیدواریم از طریق آموزش و توانمندسازی فعالان این حوزه بتوان در مسیر ساماندهی و رشد کشور به عنوان یک مقصد رقابتمند گردشگری سلامت گامهای اساسی برداشت تا از برکات آن به اقتصاد و گسترش دیپلماسی سلامت کشور کمک و به عنوان اقدامی پیشگیرانه مانع از مهاجرت کادر درمانی عزیز و زحمتکش کشور شود.