به گزارش صنعت نیوز، یک شرکت دانشبنیان با بازیافت مواد مصرفی کارخانهها، سنگهای مصنوعی را در رنگها و طرحهای متنوع به تولید رسانده که این روش منجر به کاهش هدررفت مقادیر بسیاری زیاد مواد قابل مصرف و پاکسازی محیط زیست شده است.
نباتی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در خصوص زمینه کاری این شرکت، گفت: این شرکت از راه تحقیقات در زمینه شناخت و مصرف مواد اولیه با استفاده از ضایعات کارخانههای سنگبری توانسته است از هدررفت مقادیر بسیاری از مواد قابل مصرف با کیفیت بالا و پرت هزینهها جلوگیری کند.
وی ادامه داد: در این شرکت با تغییر ساختار مواد مصرفی کارخانهها و قابل بازیافت شدن تولیدات آنها صرفهجویی قابل توجهی را در مصرف انرژی ایجاد کردیم. این روش را برای بازیافت مواد در کارخانههای سنگبری و کارخانههای تولید آجر و سفال عملیاتی کردیم.
به گفته نباتی در کارخانههای سنگبری بدون استفاده از رزین، سنگ مصنوعی تولید شد که ضمن کاهش هزینهها، تنوع بالایی از طرح و رنگ در سنگهای تولیدی ایجاد شد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان اضافه کرد: همچنین روکش کردن بلوکهای تولیدشده پرسی از ترکیب گل دور ریز و سیمان و سیلیس مناسب برای هر جاده و اقلیم از دیگر دستاوردهای این شرکت است. با استفاده از این شیوه میتوان به صورت تخصصی روکشهای بسیار مقاوم را در رنگهای مختلف و متناسب با راه مورد نظر جایگزین آسفالت کرد.