رییس مرکز سیمافیلم، پرداختن به شخصیتهای تاریخی و وقایعی که ممکن است حتی در تقویم هم ثبت نشده باشد، در قالب مجموعههای نمایشی مهم و اثرگذار دانست و گفت: رویدادها و حوادث تاریخی برای تولید سریال در گونه تاریخی مناسباند و ما نیز مبتنیبر این مهم، گونه تاریخی را در سیمافیلم احیا کردیم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان صداوسیما، مهدی نقویان درباره مجموعههای نمایشی در حال تولید عنوان کرد: اکنون ۱۴ سریال دوربین روشن داریم که تعدادی از آنها به مرحله پستولید هم رسیدهاند. امروز آثار متعددی در مرحله پستولید داریم که در نوع خود اتفاق جدیدی محسوب میشود.
وی افزود: از سال گذشته که چرخه تولید به راه افتاد، ابتدا حدود دو سریال به مرحله پستولید میرسید اما اکنون تقریباً هشت سریال از سیمافیلم وارد مرحله پستولید شده است.
رییس مرکز سیمافیلم با اشاره به اینکه هرگاه سریالی از آنتن جلو بیفتد، بهمعنای آن است که دیگر گروگان آنتن نیست، اظهار کرد: در چنین موقعیتی، فرصت کافی برای تبلیغات و تولید آثار باکیفیتتر وجود دارد و همه عوامل میتوانند وقت بیشتری را صرف مسئولیتهای خود کنند و دقتنظر بیشتری به خرج دهند. تبلیغ کافی به آشنایی مخاطب با مجموعههای نمایشی جدید رسانه ملی کمک میکند؛ بنابراین، تبلیغات وسیع و ایجاد انتظار در مخاطب برای آغاز نمایش یک مجموعه، بسیار اهمیت دارد.
نقویان درباره افزایش سریالهای تاریخی در سیمافیلم هم گفت: مجموعههای نمایشی تاریخی با دو نگاه تولید میشوند که یک نگاهش مناسبتی است؛ گاهی مناسبتهایی مانند ماه محرم و صفر فرصت خوبی برای تولید و نمایش اینگونه آثار است. ناظر بر همین نیاز، سعی میکنیم حتماً در این ایام آثاری متناسب روی آنتن داشته باشیم. همچنین هفته دفاع مقدس، دهه فجر و بسیاری دیگر از رویدادها و حوادث تاریخی برای تولید سریال در گونه تاریخی مناسباند و ما نیز مبتنیبر این مهم، گونه تاریخی را در سیمافیلم احیا کردهایم.
رییس مرکز سیمافیلم با تاکید بر اینکه تولید سریال درباره قهرمانان ملی و مذهبی اهمیت بسیاری دارد، تصریح کرد: شخصیتهای تاریخی و وقایعی که شاید به عنوان مناسبت در تقویم ثبت نشده باشند، هرکدام در نوع خود مهم و اثرگذارند و برای تولید آثار نمایشی موردتوجه ما هستند.
وی افزود: معرفی و شناخت افراد قهرمان و اثرگذار و اتفاقات بزرگ تاریخی که دارای وجوه دراماتیک و محوریتهای قابل پردازشاند، در دستهبندی مجموعههای تاریخی تولیدی در سیمافیلم، مورد تأکید است. هدف از احیای گونه تاریخی در مرکز سیمافیلم نیز آشنایی با این افراد و تاریخ است.
رییس مرکز سیمافیلم ادامه داد: هدف بخشی از تولیدات تاریخی، روایت وقایع یا معرفی افرادی است که به آنها توجه نشده و کمتر نامی از آنها شنیده شده، درحالیکه اثرگذار و قهرماناند. دفتر فیلمنامه، این قهرمانان و چهرههای تاریخی را شناسایی میکند و بعداز ایدهیابی و تکمیل متن، در مرحله تولید، سیمافیلم وارد عمل میشود.
نقویان در پاسخ به پرسشی درباره احتمال آماده شدن نسخه سینمایی مجموعه «موسی کلیمالله» برای نمایش در جشنواره فیلم فجر نیز عنوان کرد: برنامهریزی شده است که یک نسخه سینمایی از سریال درحالساخت درخصوص زندگی حضرت موسی (ع) به جشنواره فیلم فجر برسد.
رییس مرکز سیمافیلم یادآوری کرد: در جریان تولیدات نمایشی و فیلمهای سینمایی، همیشه پیشبینیهایی روی کاغذ وجود دارد و برنامهریزیهایی نیز صورت میگیرد و اگر روال منطقی برقرار و شرایط مناسب باشد، آثار بهموقع به مرحله پستولید و آمادگی برای نمایش عمومی میرسند. درباره فیلم سینمایی «حضرت موسی (ع)» نیز همینگونه است و سازندگان اثر تلاش میکنند که نسخه سینمایی این تولید به جشنواره فیلم فجر برسد.
وی تصریح کرد: البته تولید نهایی قصه زندگی «حضرت موسی (ع)» در قالب سریال خواهد بود و این تصور که دو اثر سینمایی و سریال جدا از هم درخصوص «حضرت موسی (ع)» تولید میشود، درست نیست.
نقویان با بیان اینکه ضبط سریال «سلمان فارسی» هم از دو هفتهی گذشته از سرگرفته شده، عنوان کرد: پساز برگزاری مراسم ترحیم برای همسر داوود میرباقری، کارگردان سریال، وی چند روزی است که به کار برگشته و ضبط این مجموعه در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران از سر گرفته شده است.