به گزارش صنعت نیوز، معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: ۹۰ فقره مجوز برداشت معادن از ابتدای سالجاری تاکنون در این استان صادر شده است.
ابراهیم سعدینی روز دوشنبه با اعلام این خبر افزود: همچنین در این مدت ۲۵ فقره پروانه بهرهبرداری معادن با سرمایه ثابت ۲۵ میلیارد ریال صادر شده است.
سعدینی با اشاره به اینکه نزدیک به ۷۰۰ مورد بازدید نظارتی از معادن استان انجام شده است، عنوان کرد: در این راستا کمیته بررسی طرحهای بهرهبرداری تشکیل و تعداد ۱۰ فقره طرح بهرهبرداری و تعداد ۴۱ فقره گزارش پایان عملیات در این کمیته ارائه شد و همچنین تعداد ۳۶ طرح اکتشافی نیز در کمیته بررسی طرحهای اکتشافی مورد بررسی قرار گرفته است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهار کرد: توسعه فعالیتهای اکتشافی در سالهای اخیر در استان هرمزگان قابل توجه بوده و این مهم در سالجاری نیز با ادامه فعالیتهای اکتشافی تکمیلی در محدودههای امیدبخش پهنههای اکتشافی استان در حال انجام است.
بنابر گزارش سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، این استان در حال حاضر به عنوان یکی از استانهای معدنی کشور شناخته شده است که این مهم با تلاشهای انجام شده طی سالهای اخیر با رویکرد انجام اکتشافات کلان مقیاس ناحیهای و در نهایت بهرهگیری از ظرفیت مجموعههای تخصصی محقق شده است.
استان هرمزگان دارای ۲۰ نوع ماده معدنی و ۳۰۰ معدن فعال با احتساب معادن شن و ماسه رودخانهای است که این منطقه مستعد معدنی در زمینه بهرهبرداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خامفروشی و در نتیجه صادرات موادمعدنی فرآوری شده به خارج از کشور نقش تعیین کنندهای دارد.
«سنگ آهن، سنگ گچ، سنگ نمک، دولومیت، کرومیت، منگنز، مارن، سنگ آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه، سنگ چینی، مرمریت، سنگ تزئینی و مخلوط کوهی» از معدنهای فعال و غنی این استان اقتصادی به شمار میروند.