به گزارش نفت دیلی، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه از ساخت 31 جایگاه جدید عرضه فرآورده و گاز طبیعی فشرده شده (سیانجی) در استان کرمانشاه خبر داد.
جلال الدین مراد افزود: از این تعداد، 26 جایگاه به عرضه سی ان جی و 5 جایگاه به عرضه فرآورده اختصاص دارد.
وی تاکید کرد: هم اکنون 46 جایگاه عرضه سی ان جی و 92 جایگاه عرضه فرآورده در این استان فعال است که با راه اندازی جایگاه های جدید، شمار جایگاه های عرضه فرآورده و سی ان جی این استان به ترتیب به 72 و 97 باب افزایش خواهد یافت.
مدیر پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه افزود: عملیات اجرایی بخشی از این جایگاه ها مراحل نهایی خود را می گذراند و پیش بینی می کنیم 10 باب از جایگاه های سی ان جی در دست احداث و 3 جایگاه در دست احداث عرضه فرآورده تا پایان امسال به بهره برداری برسد و باقی جایگاه ها نیز سال آینده آماده بهره برداری شود.
جلال الدین مراد تصریح کرد: ظرفیت کنونی عرضه سی ان جی و فرآورده در استان مطلوب است و پیش بینی می کنیم با راه اندازی این جایگاه های جدید، ظرفیت عرضه سوخت به مردم منطقه به وضع کاملا مطلوبی برسد.
وی گفت: از 26 جایگاه در حال احداث سی ان جی، 20 باب آن در نقاط شهری استان کرمانشاه و 6 باب در نقاط بین شهری احداث خواهد شد، همچنین از پنج جایگاه در حال احداث عرضه فرآورده، سه جایگاه بین شهری و دو جایگاه شهری خواهد بود.
مدیر پخش منطقه کرمانشاه افزود: با راه اندازی دو انبار نفت جدید قصرشیرین (به ظرفیت 5 میلیون و 800 هزار لیتر) و اسلام آباد (به ظرفیت 11 میلیون لیتر) و انبار نفت موجود در کرمانشاه، وضعیت ذخیره سازی فرآورده در منطقه مطلوب است و از نظر تامین فرآورده در این استان، هیچ کمبودی وجود ندارد.
جلال الدین مراد با اشاره به استقبال بخش خصوصی جهت احداث جایگاه های جدید در این استان گفت: متقاضیانی از بخش خصوصی در این زمینه اعلام آمادگی کرده اند که در صورت رفع مشکل تحصیل زمین، آمادگی دریافت مجوز جهت احداث جایگاه های جدید را خواهیم داشت.
منطقه کرمانشاه یکی از مناطق سی و هفت گانه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران است که با 6 ناحیه در شهرهای مرکزی (کرمانشاه)، قصرشیرین، اسلام آباد، سقز، پاوه و کنگاور وظیفه تامین سوخت مردم این استان را به عهده دارد.
هم اکنون یک انبار نفت در شهر کرمانشاه با 14 مخزن با ظرفیت ذخیرهسازی 180 میلیون لیتر فرآورده نفتی وجود دارد که نیاز این استان را تامین میکند.
60 درصد سوخت مورد نیاز این استان از پالایشگاه بیستون کرمانشاه، 25 درصد با خطوط لوله و 8 درصد به وسیله نفتکش تامین میشود.